SEM Specialist – (Google Ads), senior och junior till Våning 18, Halmstad

SEM Specialist – (Google Ads), senior och junior till Våning 18, Halmstad

En arbetsplats utöver det vanliga, det kommer du märka. Här är det lätt att trivas. Våning 18 är framgångsrika och kan därför erbjuda sina anställda det lilla extra. Träning på arbetstid varje dag, trivselaktiviteter och för närvarande i en miljö med fin utsikt över Halmstad. Med detta sagt har man inte tappat fotfästet, utan jobbar hårt men har kul och trivs med varandra. Våning 18 har som mål att bli ledande inom Performance Marketing i Sverige, och är på god väg.

Välkommen till ett tryggt företag där du bidrar till i en framgångsresa. Våning 18 är i år på väg att nästan dubbla sin omsättning för femte året i följd, och man beräknar att fortsätta växa på samma sätt under kommande år. I takt med det kommer man behöva anställa många nya medarbetare och kommer göra allt för att lyckas tillsammans och att få dig att trivas. Vi öppnar nu upp för både den erfarne men också för att utbilda dig som är i början av din Google-karriär.

Om vår kund

Våning 18 grundades 2016 och vi har på snabb tid etablerat oss som en av landets mest framgångsrika byråer inom "Performance Marketing". Idag hjälper vi hundratals företag i olika branscher med att öka deras trafik från sökmotorer som Google. Vårt huvudkontor finns i Halmstad, men våra kunder finns utspridda i hela Sverige.

Vi är i grunden ett gäng digitala nördar med många års erfarenhet av digital media. Det innebär att vi både har bred kunskap och ett galet driv som ligger till grund för att ta smarta och effektiva beslut för våra kunder. Vårt mål är att säkerställa att våra kunders investeringar får en positiv avkastning som går i linje med våra gemensamma förväntningar. Att löpande följa upp resultatet av vårt arbete och rapportera till våra kunder ser vi som en självklarhet. Löpande uppföljning gör att vi kan optimera insatserna så att vi når de uppsatta målen.

Dina arbetsuppgifter

Som specialist på Google Ads/SEM är du ansvarig för att ta fram strategier och digitala lösningar för våra kunder som annonserar via Google Ads kanaler. Det innefattar traditionella sökannonser, remarketing, display, google shopping och youtube m.m. Tillsammans med kund sätter du upp annonser och strategier samt löpande följer upp resultatet med kund. Du får här chansen att följa både större och mindre företag, du får inblick i olika branscher och kommer bidra till tillväxt hos dina kunder.

Rollen är en blandning av att vara självständig och att arbeta i grupp. Vi är ett sammansvetsat team som alltid stöttar varandra och bollar idéer tillsammans. Samtidigt som en del handlar om att ensam sitta i produktion med eget ansvar för slutprodukten.

Våning 18 har alltid kundens behov i fokus och satsar på att leverera kvalitativa och långsiktiga resultat vilket blir grunden i ditt arbete.

Din profil

Våning 18 är i ett expansivt läge och har nu möjligheten att söka både seniora och juniora profiler inom Google Ads.
Kanske har du flerårig erfarenhet eller är i början av din resa inom området. Antingen har du en bakgrund från sökmarknadsföring från kundsida och/eller från en sök-eller mediebyrå. Eller så har du påbörjat din resa där du som minst kan lägga upp ett Google Ads-konto, resten får du lära dig på plats. Gemensamt för den vi söker är att du har ett genuint intresse för digital marknadsföring, skrivet språk och kundorientering.
Som person är du driven, nyfiken och målmedveten. Du drivs av resultat och nöjer dig inte med ett "bra". Vidare är du analytiskt lagd och en van problemlösare. Vi tror också du är prestigelös och trivs med att jobba i team.

Tjänsten är en blandning av tekniska frågeställningar och kommunikation i tal och skrift. Dels kommunicerar du med dina kunder och är rådgivande, vilket kräver ett affärstänk och en något utåtriktad sida, men det handlar också om att formulera texter som blir en viktig del av slutresultatet. Det är därför viktigt att du hanterar svenska i både tal och skrift, engelska är meriterande. Du reser under normala omständigheter även ut till dina kunder, vilket är uppskattat. Därför är körkort B ett önskemål men inget krav.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.