Unimer söker en Key Account Manager med stort affärsdriv och engagemang!

Unimer söker en Key Account Manager med stort affärsdriv och engagemang!

Unimer är ett anrikt företag som grundades år 1977, sedan dess har företaget gått med stadig vinst och tillväxt. Unimer erbjuder dig att bli en del av vårt team och stora möjligheter till personlig utveckling samt en motiverande tjänst.

Key Account Manager

Som KAM kommer du att ha budgetansvar för något av våra utvalda affärssegment och du arbetar med några av våra absolut viktigaste och största kunder, där vi tror att just du kommer göra skillnad. Vi ha ett starkt fokus på tillväxt och affärsutveckling inom våra affärssegment och du kommer lägga stor vikt på att utveckla morgondagens kunder. Tillsammans med de övriga KAM säljarna och försäljningschef arbetar vi strukturerat och skapar gemensamma mål för att fortsätta Unimers tillväxt.

I rollen som KAM bygger du upp starka och långsiktiga relationer med kunder och du knyter kundens problemställning till helhetslösningar där Unimers kompetenser och produkter tas till vara fullt ut. Det är inte ovanligt att kunds förfrågan leder till ett större internt projekt som du ansvarar för och leder, från första förfrågan till offert och första leverans.

Rollen innefattar också ansvar för säljprognoser, prisförhandlingar och generella avtal med dina kunder. Du arbetar självständigt med att hålla löpande kontakt med kunderna och skapa nödvändiga kontaktytor genom främst kundbesök och personlig försäljning. Du utgår från vårt kontor i Halmstad och tjänsten innefattar ca 40 resdagar/år.

Vi erbjuder ett spännande jobb i en nyckelroll där du får utveckla Unimers relation med stora internationella kunder. I rollen arbetar du fritt efter eget ansvar och styr både mot långsiktiga och kortsiktiga mål. Det är viktigt för oss att erbjuda vidareutbildning och förmåner som leder till personlig utveckling.

KAM rapporterar till försäljningschef

Din profil

Du är en driven person med vinnarinställning som ser lösningar framför problem. Du trivs i mötet med kunden och har ett starkt intresse för att skapa externa relationer. Att besöka kunderna och vara personlig i din försäljning kommer naturligt för dig. Din tekniska kunskap i kombination med affärsmannaskap gör att du ser möjligheter och kan lösa problem för kunden.

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har någon form av teknisk bakgrund på högskolenivå och dokumenterad framgångsrik försäljning mot större internationella kunder.

Du är van att arbeta strukturerat samt känner dig bekväm med moderna affärssystem och MS Office. Din sociala kompetens och lyhördhet gör att du har förmågan att etablera goda relationer med både kunder och kollegor. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Unimer Plast & Gummi med Finnveden Säljkraft AB.

Ansvarig rekryterare är Kajsa Ohlsson tel: 072-717 72 47. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se

///

Unimer erbjuder industrin ett brett och djupt sortiment av kvalitetssäkrade plast & gummiprodukter. Genom vår kompetens och erfarenhet inom logistik, sourcing och montering samt engagemanget och långsiktigheten i våra relationer är Unimer den optimala partnern.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 jan 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Unimer Plast & Gummi AB är ett marknadsinriktat och kompetensdrivet företag inom industriell försäljning av slangar, plast- och gummiprodukter. Unimer omsätter ca 100 MSEK och har närmare 40 anställda på tre kontinenter med 1500 kunder och Skandinavien som huvudmarknad. Företaget utvecklar och säljer även egna produkter inom tillbehör för fritidsbåtar och lastfordon. Huvudkontoret finns i Halmstad och har försäljningsbolag med logistik- och produktionscenter i Suzhou, Jiangsu, Kina och i Minneapolis, USA.

Läs mer på www.unimer.se