Unimer Plast & Gummi - SÄLJ & INKÖPSADMINISTRATÖR

Unimer Plast & Gummi - SÄLJ & INKÖPSADMINISTRATÖR

Unimer är ett anrikt företag som grundades år 1974, och sedan 1977 har företaget gått med stadig vinst och tillväxt. Unimer erbjuder dig att bli en del av vårt team och stora möjligheter till personlig utveckling samt en motiverande tjänst.

- Är du en expert på att behandla data för att få överblick i varuflöde?

- Vill du jobba i ett framgångsrikt, stabilt och tryggt företag?

SÄLJ & INKÖPSADMINISTRATÖR

Som sälj och inköpsadministratör kommer du vara experten som har ansvar för att behandla data gällande varuflödet och dess status, statistik, logistik och artikeladministration. Här tänker vi att just du kommer göra skillnad. Affärsdata som skall behandlas kommer vara din vardag och du är med och påverkar hur den skall behandlas framåt.

I rollen är du spindeln i nätet och har en vardag med växlande arbetsuppgifter. Fördelningen kundkontakt kontra administration är ca 20-80. Du kommer bidra till helhetslösningar där Unimers system, kompetenser och produkter tas till vara fullt ut. Digitalisering är viktigt för oss och kommer att utvecklas mer inom företaget

Rollen innefattar också ansvar för att tydligt kunna kommunicera vad som behövs för att förbättra och effektivisera systemet och uppgifterna som landar hos dig och dina kollegor. Du arbetar självständigt och du håller löpande kontakt med kollegor och kunder.

Du utgår från vårt kontor i Halmstad.

Vi erbjuder ett spännande jobb där du får vara med och utveckla Unimers arbete framåt med affärssystem och digitalisering. I rollen arbetar du fritt efter eget ansvar och du planerar själv din egen tid för olika arbetsuppgifter.VEM ÄR DU?

Du är en person som fullkomligt älskar struktur och är van att jobba självständigt. Snabba beslut är avgörande för att ta din arbetsvardag framåt. Du har förmågan att se helheten i processer och att hitta nya vägar framåt och förbättringar. Svenska och engelska används dagligen, så där är du trygg i att uttrycka dig i både tal och skrift. Mycket goda kunskaper i Excel önskas och erfarenhet i Office paketet, samt att du har grundkunskaper inom ekonomi och bokföring.

För att lyckas och trivas i rollen ser vi gärna att du har stor erfarenhet vad gäller databehandlande uppgifter i moderna affärssystem. Du kommer att få vara med och utveckla vårt befintliga affärssystem Pyramid, till att bli enklare, bättre och mer effektivt för oss på Unimer. Det är en stor fördel med förkunskaper i Pyramid men inget krav.

Det är meriterande om du har ekonomi eller IT-inriktad gymnasial- eller eftergymnasial utbildning, alternativt minst tre års arbetslivserfarenhet i administrativt arbete i en digital miljö.

Är du vår nya kollega?

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Unimer Plast & Gummi med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Kajsa Ohlsson tel: 072-717 72 47. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se

Sista ansökningsdag 25 augusti 2019.

///

Unimer erbjuder industrin ett brett och djupt sortiment av kvalitetssäkrade plast & gummiprodukter. Genom vår kompetens och erfarenhet inom logistik, sourcing och montering samt engagemanget och långsiktigheten i våra relationer är Unimer den optimala partnern.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Halmstad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Unimer Plast & Gummi AB är ett marknadsinriktat och kompetensdrivet företag inom industriell försäljning av slangar, plast- och gummiprodukter. Unimer omsätter ca 100 MSEK och har närmare 40 anställda på tre kontinenter med 1500 kunder och Skandinavien som huvudmarknad. Företaget utvecklar och säljer även egna produkter inom tillbehör för fritidsbåtar och lastfordon. Huvudkontoret finns i Halmstad och har försäljningsbolag med logistik- och produktionscenter i Suzhou, Jiangsu, Kina och i Minneapolis, USA.

Läs mer på www.unimer.se