Sales support - unimer

Sales support - unimer

Vi har hos oss på UNIMER skapat ett starkt sales back office, här önskar vi nu ytterligare en kund och order administratör.

Är Du den vi söker?

SOM SALES SUPPORT...

...har du ofta den inledande kontakten med våra kunder genom inkommande samtal och email. Order och kundadministration är en stor del i det dagliga arbetet och innefattar bland annat orderregistrering, leveransfrågor, tull och exportadministration, EDI-administration och orderförädling (merförsäljning till kunderna). Posthantering och fakturering är även en naturlig del av de dagliga uppgifterna.

VI SÖKER DIG SOM...

...fullkomligt älskar struktur och är van att jobba med att ta din arbetsvardag framåt. Du har förmågan att se helheten i processer och att hitta nya vägar framåt och förbättringar. Svenska och engelska används dagligen, så där är du trygg i att uttrycka dig i både tal och skrift. Mycket goda kunskaper i Office365 önskas och erfarenhet eller grundkunskaper inom ekonomi och bokföring är meriterande men inget krav.

Vi ser gärna att du har stor erfarenhet vad gäller databehandlande uppgifter i moderna affärssystem. Det är fördel med förkunskaper i Pyramid som vi använder hos oss.

Vi tror att Du, precis som Vi värdesätter laget och att vi tillsammans når våra mål.

Våra önskemål till dig

Vi tror att du har ekonomi eller IT-inriktad gymnasial- eller eftergymnasial utbildning med dig i ryggsäcken, alternativt minst tre års arbetslivserfarenhet i administrativt arbete i en digital miljö.

VARFÖR UNIMER?

Hos oss får du möjligheten att utvecklas med regelbundna utbildningar och påverka din vardag för att trivas. Vill du dessutom kunna träna på jobbet, då har vi ett nytt gym hos oss!

Är du vår nya kollega?

Välkommen till en framtid med oss!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Halmstad

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar UNIMER med FSK och Kajsa Ohlsson. Ansök gärna så snart som möjligt på www.finnvedensaljkraft.se då intervjuer kan komma att påbörjas före sista ansökningsdag.

///

Unimer erbjuder industrin ett brett och djupt sortiment av kvalitetssäkrade plast & gummiprodukter. Genom vår kompetens och erfarenhet inom logistik, sourcing och montering samt engagemanget och långsiktigheten i våra relationer är Unimer den optimala partnern.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Halmstad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Unimer Plast & Gummi AB är ett marknadsinriktat och kompetensdrivet företag inom industriell försäljning av slangar, plast- och gummiprodukter. Unimer omsatte ca 120 MSEK under 2020 och har närmare 40 anställda på tre kontinenter med 1500 kunder och Skandinavien som huvudmarknad. Företaget utvecklar och säljer även egna produkter inom tillbehör för fritidsbåtar och lastfordon. Huvudkontoret finns i Halmstad och har försäljningsbolag med logistik- och produktionscenter i Suzhou, Jiangsu, Kina och i Minneapolis, USA.

Läs mer på www.unimer.se