Fordonstekniker

Fordonstekniker

Rollen

I rollen som Fordonstekniker arbetar man två och två i team och har hand om hela kundflödet allt från tidsbokning, mottagande, utförande och fakturering. Vidare innefattar arbetsuppgifterna av felsökning, service och reparationer av personbilar. Du ska även aktivt arbeta med ständiga förbättringar på arbetsplatsen.

Du erbjuds

Du erbjuds ett spännande arbete hos en ledande aktör i branschen som värdesätter hög kvalitet. Du får möjligheten att utvecklas i en innovativ koncern med en gedigen introduktion i teknik, system och kundprocess. Företaget är ett stabilt bolag med ett starkt varumärke där du blir kontinuerligt vidareutbildad och får arbeta i en arbetsmiljö med ständiga förbättringar utifrån ett kundvärde.

Din profil

För att trivas i rollen som Fordonstekniker är du en driftig och serviceinriktad person. Du har en komplett teknisk gymnasie- eller YH-utbildning inriktad mot fordon. För att lyckas i rollen som Fordonstekniker så har du ett genuint tekniskt intresse med kunden i fokus. Du är ansvarstagande och noggrann med stor förmåga att arbeta i team. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift samt har goda datakunskaper. Det är meriterande med erfarenhet av LEAN arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intresserad?

Du söker tjänsten som Fordonstekniker via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanie Jadidi, 0708-585510, på TEMP-TEAM.
Mer info
Kontaktperson Hanie Jadidi
Telefon 0708-58 55 10
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 12 okt (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du praktiskt lagd och har ett brinnande intresse för bilar och bilmekanik? Drivs du av att utvecklas hela tiden och hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken i Sveriges mest framgångsrika bilföretag? Då har vi tjänsten för dig!