Nätverk/Säkerhetskonsult till Halland

Nätverk/Säkerhetskonsult till Halland

På Cygate får du chansen att hela tiden utvecklas och arbeta med kollegor som är bland de bättre i Sverige på sina respektive områden. Med hjärtan som bankar lika hårt för människor som för teknik förser vi våra kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Vi vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld. Vi kallar det för "Leading With Competence".

Din nästa möjlighet
Som Security Consultant hjälper du våra kunder med planering, framtidssäkring samt drift och underhåll av nätverk/säkerhetslösningar. Du blir ett naturligt bollplank när kundens kompetens inte räcker till och arbetar i hela leveransen med betoning på teknisk design, health checks, implementation och migrering av lösningar.

Vi är mitt uppe i att utveckla och forma vår affär i Halmstad, för att med hjälp av vår expertis och långa erfarenhet inom IT-säkerhet utöka vår affär till den lokala marknaden. Här spelar du en viktig roll i att sätta grunden för våra affärer inom IT-säkerhet till våra kunder, där du guidar kunden rätt inom området och de tjänster som vi erbjuder. Du kommer bli involverad i pre-sale-aktiviteter och tillsammans med en ytterligare kollega på kontoret bygga upp den interna kompetensen och kundnätet på plats. Självklart med resten av Cygate och Telia i ryggen!

Vi tror att du intresserar dig för något av följande:
 • EDR & SIEM
 • Brandväggar eller Cloudlösningar
 • Analyser, Red Teaming alt. Penetrations-tester
 • Bygga långsiktiga kundrelationer och skapa hållbara affärer
Så här kan en vecka se ut i rollen:
 • Penetrationstestning och incidenthantering av kunders miljö/lösningar
 • Security Health Checks - genomgång av implementerade lösningar och arkitektur
 • Installation och konfiguration av säkerhetslösningar
 • Stötta och agera expert vid kunddialog om säkerhet
 • Delta i nykundsbesök och forma vår affär i Halmstad
Vem är du?
Som person motiveras du av att skapa förändring och har en förmåga att engagera kunder såväl som dina kollegor. Du har bred erfarenhet inom nätverk/säkerhet/cloud och vill använda dina kunskaper för att hitta nya affärsmöjligheter och bredda affären. Som person är du initiativtagande och rådgivande, som drivs av affären och att hjälpa våra kunder förbättra sin verksamhet med hjälp av våra tjänster.

Din personlighet:
 • Du är initiativtagande
 • Du är målveten och har ett affärsfokus
 • Du förhåller dig positiv och konstruktiv även vid misslyckanden
Home of Experts
Sedan 1978 är vi nördigast i IT-branschen och med nätverk och säkerhet i vårt DNA kan vi hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Sedan 2006 är vi också en del av Telia Company och det ger oss en stabil grund att stå på. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att idéerna som leder till de bästa lösningarna hittar oss när vi känner oss trygga och har roligt tillsammans. Vi är hjälpsamma och inkluderande i relation till varandra och vi tror på mångfald som en styrka.

Intresserad?
Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen.

Är du nyfiken på Cygate? Skicka in en spontanansökan via vår karriärsida och vi hör av oss om framtida möjligheter: https://pages.beamery.eu/telia/page/valkommen_till_cygate

Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta mig Tomas Rehnström på tomas.rehnstrom@cygate.se eller på LinkedIn. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig.

Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!