Supporttekniker för uppdrag inom klienthantering- Halmstads Kommun

Supporttekniker för uppdrag inom klienthantering- Halmstads Kommun

Drivs du av att hjälpa andra och arbeta med service samtidigt som du har ett brinnande intresse för IT? Då kan du vara precis den som vi på Tavana IT söker efter!

Du kommer att sitta placerad hos vår kund Halmstads kommun där du kommer att arbeta i en större företagsmiljö med fart och flera utvecklingsmöjligheter. Ta chansen att tillsammans med oss på Tavana IT ta nästa steg i din karriär som supporttekniker!

Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker arbetar du tillsammans med ett gäng härliga kollegor där kommer att ta emot och leveranser och hantera nya klientenheter.

Vi söker dig som:
  • Har minst 1 års erfarenhet av PC-support och användarsupport
  • Windows 7/10 och senare - Mycket goda kunskaper
  • Office 2016/Microsoft 365 Appar för företag - Goda kunskaper
  • Datorkommunikation - Goda kunskaper
  • Mycket god social kompetens
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska språket (tal och skrift)
  • Avancerad felsökning av hård- och mjukvara
  • B-körkort
Du har ett genuint intresse för teknik, en vilja att utvecklas samt ett driv att hjälpa andra. I ditt förhållningssätt till kollegor och kunder är du lyhörd, öppen för andras lösningar och erfarenheter samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper och får saker att hända. Sammanfattat ser vi ser gärna att du har minst gymnasiekompetens med fördel inom IT.

Information

Plats: Halmstad

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: 3 månader med chans till förlängning
Befattning: Heltid 100%

Lön: Enligt överenskommelse

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via "Skicka ansökan".

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefin Bengtsson
Telefon 072-342 31 73
Område Halmstad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 nov 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tavana IT är ett nytänkande och spännande konsultbolag som har varit verksamma inom IT-branschen sedan 2013. Vi är med och levererar en bred bas av förstklassiga tjänster och konsulter till våra kunder runt om i Sverige. Vår verksamhet har sin grund i nöjda medarbetare och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet.

Tillsammans med våra medarbetare så levererar vi en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare.