Elmontör i Halmstad

Elmontör i Halmstad

VI SÖKER EN EL-MONTÖR MED KÄNSLA FÖR KVALITET
Grundkrav gymnasienivå eller relevant arbetslivserfarenhet)
Plats: Halmstad

Våra elmontörer utför ett otroligt viktigt arbete för Systeminstallations rykte som kvalitetsleverantör. Det du gör påverkar alla som kommer efter dig. Du kommer att bli drillad att arbeta professionellt, effektivt och självständigt. Ditt arbete utförs till stor del på egen hand, även om du samarbetar tätt tillsammans med dina kollegor. Med en gedigen egenkontroll, ansvarar du för att installationen blir korrekt utförd och att den lever upp till Systeminstallations högra kvalitetskrav vad gäller hantverkarmässighet och prydlighet.

DET ÄR DIG VI LETAR EFTER!
Du gillar teknik och brinner för att göra så "snygga" installationer som möjligt. Med största hängivelse tar du dig an de utmaningar du ställs inför – och du får en kick av det. För dig är ingen nöt för hård att knäcka. Du har lätt att samarbeta med andra och din servicekänsla är alltid på topp. Du gillar att lägga upp arbetet så att allt flyter på smidigt för alla inblandade.

VÅRA ÖNSKEMÅL:
  • Du har tidigare erfarenhet från en liknande roll
  • Relevant utbildning är meriterande
  • Du kan tala och skriva svenska
  • Du har körkort
  • Vi sätter högt värde på dina personliga egenskaper
Mer info
Kontaktperson Lina-Beata Karlsson
Telefon 0340-66 69 99
Email Mejla Lina-Beata Karlsson
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.systeminstallation.se/jobb/
Sista ansökningsdag 17 okt 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Systeminstallation utvecklar och levererar system för energieffektivisering och automation för framtidens hållbara värld. Främst inom fastighetsbranschen, men också i branscher som bad & spa, logistik, VA, hotell och många fler. Vi har dessutom en väl utvecklad verksamhet inom energi- & drifttjänster. Morgondagens kunder är nytänkande och klimatsmarta. Detta är något som vi ser som vår främsta uppgift att stötta. För att lyckas med detta behöver vi arbeta nära våra kunder. Det resulterar i långa partnerskap, där vi får möjligheten att nå högt ställda målsättningar tillsammans. Idag är vi över medarbetare som arbetar från våra kontor i Göteborg, Halmstad, Varberg, Falkenberg, Ängelholm och Skaraborg. Många av våra medarbetare har jobbat länge hos oss, och trivs väldigt bra här. Det är det bästa betyg man kan få känner vi.