Butikssäljare till Swedol i Halmstad

Butikssäljare till Swedol i Halmstad

Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,2 miljarder kronor 2018 och har cirka 1,000 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.
OM TJÄNSTEN
Som butikssäljare består dina arbetsuppgifter av att tillhandahålla vårt sortiment, hela tiden med kunden i fokus. Våra kunder har höga förväntningar på teamet i butiken och en väldigt viktig del i arbetet är att vilja ge service samt att träffa nya och återkommande kunder dagligen. För att lyckas med ditt arbete får du relevanta arbetsverktyg och vägledning av både butikschef och kollegor som stöd. I butiken har vi produktområdena Yrkeskläder, Personligt skydd, Verktyg, Jord- och skogsbruk, Hydraulik, Lyft och last, Fordonsbelysning.
VI SÖKER DIG SOM
Viktigast är att du brinner för och har erfarenhet av service och försäljning B2B. Det är meriterande om du har erfarenhet och/eller kunskaper inom hydraulik, pneumatik och el, bilel 12/24V samt har stort intresse för verktyg och småmaskiner så som skruvdragare, motorsågar m.m.

Som person är du driven, ansvarsfull, resultatinriktad och kommunikativ. Du bör ha tidigare erfarenhet av och kunskap inom våra produktområden men framför allt ett intresse för våra produkter och vår verksamhet.
OM ATT ARBETA HOS OSS
Som butikssäljare hos oss har du ett intressant och omväxlande arbete där du kommer få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning, exponering och våra produktområden. Vi vill vara den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål.

Man känner igen oss, både som kollega och kund, genom att vi tillsammans arbetar utifrån vår värdegrund; Enkelt, Proffsigt, Hjärta och Driv, där kunden alltid är i centrum.

Vi erbjuder
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse, dock senast 3 februari 2020. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan senast 2019-12-20.

Butikens öppettider är måndag-fredag kl 06:30-17:00 och lördag kl 10-14. Vi har kollektivavtal inklusive pension ITP1, friskvårdsbidrag och förmånliga personalrabatter i våra butiker.

Kontakta

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef Peter Gombasky på telefon 035-18 16 31.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swedol.se
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (9 dagar kvar)