Verkstadschef, Swedish Agro Machinery, Fleninge och Plönninge

Verkstadschef, Swedish Agro Machinery, Fleninge och Plönninge

Vi söker en Verkstadschef med ett stort intresse för tunga maskiner, ledarskap och affärer till våra orter Fleninge och Plönninge som finns i ett av våra mest lantbruksintensiva område, med stor population av tröskor, exakthackar och traktorer.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Som Verkstadschef har du det övergripande ansvaret för anläggningarna. Du ska strategiskt utveckla verksamheten med lönsamhet, nöjda kunder samt att din personal är kompetent och motiverad. Du trivs i rollen att utveckla såväl människor som affärer. I rollen ingår det personalansvar för åtta medarbetare..

Tjänsten är flexibel placering i Fleninge eller Plönninge, du kommer att vara på båda orterna under din arbetsvecka.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att leda, utveckla och samordna personalen för att skapa förutsättningarna för verksamheten att vidareutvecklas.

I rollen ingår också att:
  • Kundmottagning, planering och fördelning av servicearbeten.
  • Genomföra utvecklingssamtal med medarbetare
  • Ansvarar för kundnöjdhet
  • Arbeta proaktivt mot kunder och sälja in verkstadstjänster
  • Budget- och resultatansvar
  • Administration, fakturering, löner mm
  • Arbetsmiljöansvar
Erfarenhet, utbildning och person
För denna tjänst vill vi att du ska ha erfarenhet av liknande arbete som har inneburit personal- och resultatansvar med framgångsrikt arbete och goda resultat. Det krävs också att du har branscherfarenhet och tekniska kunskaper.

Du är en lyhörd ledare som trivs att arbeta med kundkontakter. Du har god datavana och behärskar officepaketet.Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och laganda.

Vi ser gärna att du har en teknisk gymnasieutbildning för tunga fordon, gärna med fokus på lantbruks-eller anläggningsmaskiner.

Vi söker dig som är en lagspelare och har en god kommunikationsförmåga. Du är en affärsdriven person som trivs i en roll där du har en fot i tekniken och den andra i att vara drivande på marknaden för att skapa nytta för kunden. Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga.

Ansök till rekrytering@sa-machinery.se senast 20/2, tjänsten kan tillsättas tidigare då vi tillämpar löpande urval.

Vi har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.swedishagromachinery.se/
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fakta Swedish Agro Machinery AB Swedish Agro Machinerys affärsidé är att underlätta arbetet för varje lantbrukare genom att erbjuda marknadens bästa kvalitetsmaskiner. För att kunna göra det har vi byggt upp en anläggningsstruktur och ett återförsäljarnät som är anpassat för framtiden. Det betyder färre anläggningar, men som täcker större områden. Det betyder också större reservdelslager på strategiskt valda platser ute i landet, djupgående expertkunskaper kring ett fåtal varumärken och fokus på mobil service. År 2016 grundades Swedish Agro Machinery för att representera CLAAS i Sverige. Idag är företaget också generalagent för SAMSON, HORSCH, AVR, SCANSTONE och SPEARHEAD, samt återförsäljare av LEMKEN. Fakta om Danish Agro Swedish Agro Machinery är en del av Danish Agro, som består av en rad företag inom lantbruksbranschen och finns i hela Europa. År 2012 startade Danish Agro upp sin maskinverksamhet och idag finns dotterbolag i nio länder. I sju av dessa länder är Danish Agro representant för CLAAS. Det gör Danish Agro till CLAAS största partner. Fakta om CLAAS CLAAS är ett familjeägt företag som grundades 1913 och är en av världens ledande tillverkare av lantbruksmaskiner. Företaget har sitt huvudkontor i tyska Harsewinkel och är marknadsledare på tröskor i Europa. CLAAS är även marknadsledare globalt för självgående exakthackar. Med sina traktorer, pressar och vallmaskiner ligger CLAAS på topplaceringar beträffande världsledande teknik. CLAAS produktportfölj inkluderar även det senaste inom informationsteknologi för lantbruket. CLAAS har 11 500 medarbetare runt om i världen.