Servicetekniker sökes till Swedish Agro i Plönninge

Servicetekniker sökes till Swedish Agro i Plönninge

Gillar du teknik och har ett stort intresse för service och för lantbruksbranschen? Sök då tjänsten som servicetekniker hos oss!

Swedish Agro Machinery som ingår i en stor internationell lantbrukskoncern fokuserar på försäljning av maskiner, reservdelar och service för märkena CLAAS, HORSCH, RAUCH, METSJÖ, SPEARHEAD, AVR och SCANSTONE. Vi är omkring 130 anställda och finns på flertalet orter i Sverige. Är du redo att ta klivet in på en spännande resa tillsammans med oss?

Vad ska du göra?

Vi erbjuder dig en varierande roll som servicetekniker i Plönninge där du kommer att arbeta med service och reparationer på lantbruksmaskiner. Du kommer att arbeta både i verkstaden och ute på fältet för att hjälpa och ge service till våra kunder på plats. Du ansvarar för dokumentation kring service och har löpande kontakt med kunder angående servicearbeten tillsammans med övriga i teamet på verkstaden.

Dina erfarenheter och kunskaper
  • Fordonsteknisk utbildning eller praktisk erfarenhet av tunga fordon/lantbruksmaskiner
  • Kunskaper inom hydralik/el
  • Datorvana samt B-körkort är ett krav
  • Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
Personliga egenskaper

Du har ett stort kundfokus och gillar att lösa kundens problem. Du är duktig på att kommunicera, är utåtriktad och trivs med att arbeta i team. Du delar självklart våra värderingar Långsiktighet, kvalité och lönsamhet som ska skapa största möjliga mervärde för den svenska lantbrukaren.

Vad vi erbjuder dig

- En spännande och utvecklande tjänst i ett företag som är en del av en framgångsrik internationell koncern inom lantbruksbranschen - där du får möjlighet att växa långsiktigt i företaget

- Hos oss får du möjlighet att genomgå interna och externa utbildningar så att du får kunskaper om den senaste tekniken - vi jobbar med de mest högteknologiska produkterna på marknaden med kända varumärken

- Ett varierande arbete med fina förmåner för våra anställda

- Vara en del av ett engagerat team som driver verkstadsarbetet framåt

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag via länken nedan:

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=144044&DepartmentId=18965&SkipAdvertisement=true

Tjänsten

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Plönninge med omgående start eller vid överenskommelse.
Har du frågor rörande denna tjänst, vänligen kontakta Verkstadschef Emma Malmros på 073-8036962 eller Tor-Björn Matsson Servicechef: tfn 076 139 18 06. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Fordon, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.swedishagromachinery.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, SAMSON, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.