Anläggningsarbetare till Division Drift

Anläggningsarbetare till Division Drift

Svevia- störst i Sverige på vägunderhåll. Trygga och säkra vägar håller Sverige rullande. Målet för oss är hög kvalité till sänkta kostnader, något vi tar på stort allvar. Vi är ett modernt serviceföretag där varje medarbetares personliga initiativförmåga och yrkesskicklighet är avgörande för kundupplevelsen. Vill du vara med och bidra till vårt framgångskoncept?

Om tjänsten: Till Driftanläggning Syd söker vi nu anläggningsarbetare som ska arbeta med mindre anläggningsprojekt. Projektens storlek och typ varierar vilket ger dig stora möjligheter till att vara kreativ i din roll och jobba lösningsfokuserat för att nå slutmålet. Du blir nyckelpersonen i vår dagliga produktion tillsammans med dina kollegor. Våra projekt rör sig i Hallands Län, med viss flexibilitet.

Dina kvalifikationer: Då våra projekt är av mindre karaktär tror vi att du är erfaren anläggningsarbetare som trivs med att leda i det dagliga. Du är självständig och tar initiativ för att på bästa sätt förse kunden goda resultat efter beställda krav. Du kommer dagligen i din roll möta beställare, både externa och interna inom Svevia vilket ställer krav på förmåga att upprätthålla och skapa goda kundrelationer. B-körkort är krav för tjänsten och vi ser gärna att du har viss datorvana.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och omväxlande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan: Låter detta som ett jobb för dig? Ansök via länken nedan senast den 18-09-30. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Carl Magnus Hultberg, tfn 035-151556. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-4041000.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Våra 2 000 medarbetare finns på fler än 100 platser i Sverige och Norge. Vår verksamhet är indelad i divisionerna Anläggning, Drift och Beläggning samt specialenheterna Maskin och Arento. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med drivna kollegor och engagerade chefer. Vi ger dig en utmanande och varierande vardag i en bransch där förändring är normaltillståndet. Välkommen att läsa mer på www.svevia.se. Dela väg med oss!