Motorlindare till Sverull Halmstad

Motorlindare till Sverull Halmstad

Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekanisk underhåll och produktförsäljning. Vi söker nu en kunnig motorlindare för att förstärka vårt team. Placeringsort för tjänsten vi söker är vår filial i Halmstad.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som har erfarenhet och kunskap av motorlindning (både lik- och växelström), i huvudsak 3- fasmotorer och generatorer. Erfarenhet av mekaniskt arbete som demontering/montering av maskiner är meriterande. Du kommer att få jobba självständigt med omlindning av motorer i vår verkstad i Halmstad. Kvalitet och noggrannhet är av stor betydelse i utförandet av arbetsuppgifterna.

Din profil

Du som person är noggrann, är duktig på att räkna, är uthållig och fingerfärdig. Dessutom behärskar du svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Vi ser naturligtvis också att vår framtida kollega har kunskaper i att läsa ritningar.

Är du personen vi söker?

Skicka ditt CV och Personliga Brev till Fredrik Lund, försäljningsledare Väst: fredrik.lund@sverull.se. Vid frågor, kontakta Fredrik på tel: 035- 19 10 46
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sverull.se
Sista ansökningsdag 20 nov 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekanisk underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar
. Vi erbjuder hela kedjan från produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Vi har filialer på 11 orter i Sverige varav serviceverkstad på 5 av dessa.

Sverull ägs av industrikoncernen Axel Johnson International och är ett av 30 bolag som ingår i affärsområdet Power Transmission Solutions. Som auktoriserad servicepartner till Xylem, Grundfos och Wilo och auktoriserad återförsäljare av SKFs produkter samt Value Provider till ABB kan vi erbjuda dig relevanta utbildningar inom pump, motor, transmission och lager.