Lageransvarig reservdelssäljare

Lageransvarig reservdelssäljare

Vill du ansvara för både lager och reservdelsförsäljning på Svenstigs moderna och trevliga anläggning på Flygstaden i Halmstad?
Vi söker dig som har erfarenhet av att driva ett modernt verkstadslager och trivs med en roll som är hands-on. Här jobbar du både operativt och administrativt.
Låter det intressant? Läs mer om det här roliga och fartfyllda jobbet hos en av Sveriges bästa Audi återförsäljare.

Om vår kund

Svenstigs vill finnas nära sina kunder lokalt och vara lyhörda för kundernas behov. Vi strävar efter att alltid ha de mest kompetenta, engagerade, handlingskraftiga och servicefokuserade medarbetarna samt arbeta tätt tillsammans med tillverkare, kunder och leverantörer. Vi gör det jobb som krävs för att alltid vara beredda på nya utmaningar och möjligheter.
Svenstigs affärsidé är: Med engagemang, glädje och ärlighet löser vi människors behov av rörelse och ger dem en bättre vardag. Det är inte bara en slogan eller ett löfte till kunden, det är en bakomliggande filosofi som omfattar hela verksamheten. Vi är ett familjeägt företag som grundades 1929 av Wilhelm Svenstig. Idag drivs företaget av tredje generationen genom Anna och Karin Svenstig.
Läs gärna mer på www.svenstigs.se.

Dina arbetsuppgifter

Som Lageransvarig reservdelssäljare har du en viktig och bred roll med helhetsansvar för lokalerna och reservdelsaffären. Du arbetar med att optimera och säkerställa att lagerhållningen och det automatiska flödet fungerar smidigt. Viss handpåläggning krävs även om mycket hanteras i lagersystemet.

Som service mot kunderna ingår försäljning av reservdelar, tillbehör, däck och fälgar. I ditt ansvar ingår även hantering av däckhotell med inregistrering och planering av hjulskiften. Tjänsten innebär nära samarbete med verkstadschefen och med övriga i reservdelsteamet, man jobbar även tätt med både kundmottagning och bilförsäljning

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Försäljning av reservdelar, däck och tillbehör externt och internt
  • Hantering av däckhotell, in- och ur-lastning samt administration
  • Plock och förplanering av reservdelar
  • Godsmottagning/uppackning av reservdelar, däck och tillbehör
  • Boka transport och skicka avgående gods
  • Lagerhantering
  • Inventering
Du kommer att få ta del av omfattande utbildning i både varumärken och flertalet system. Vissa resor kommer att bokas för kurser på annan ort.
Tjänsten rapporterar till verkstadschef.
Arbetstiden är företrädesvis dagtid, men vi tillämpar flexschema och förskjuten arbetstid för att möta våra kunders behov.

Din profil

Vi söker dig med bred känsla för tekniken, både fordonstekniskt och systemtekniskt. Kombinerat med kundfokus och servicekänsla tror vi att du är helt rätt för denna tjänsten.
För att materialförsörjningen skall fungera väl är egenskaper som noggrannhet & struktur viktiga.
Du har troligen erfarenhet lager/ verkstad gärna i kombination med administration och försäljning.
Du är van att ha både telefon och dator som hjälpmedel i ditt arbete. För att lyckas i rollen behöver du vara snabblärd gällande nya datasystem. Att du uttrycker dig väl på svenska & engelska, både i tal och skrift är en förutsättning.
På Svenstigs Bil arbetar vi som ett team och vi välkomnar dig som en ny viktig spelare i vårt lag.

Låter det intressant?
Varmt välkommen med din ansökan på effektiv.se. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor gällande tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Madeleine Neidert.

Sökord

lageransvar, reservdelsansvarig, Pater Noster, Automatbeställning, planering, effektivisering
Mer info
Kontaktperson Madeleine Neidert
Telefon 073 684 05 25
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.