Vi söker deltidsarbetande C / CE chaufförer till vår kund i Halmstad.

Vi söker deltidsarbetande C / CE chaufförer till vår kund i Halmstad.

Trivs du bakom ratten? Är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Vill du vara en del av logistikkedjan i ett stort svenskt företag? Brinner du för att leverera gods? Då kan du vara vår nästa CE-chaufför!

Information om uppdraget:

Kunden i fråga är en stor och viktig aktör i det logistiska flödet för hela Sverige. Deras transporter omfattar i huvudsak paket och brev som ska distribueras ut till olika delar av landet. I rollen som chaufför för detta uppdrag har du en körning ca 1-2 gånger per vecka, passen är förlagda nattid där du börjar mellan 16.30-18 och sedan kör 6-10 timmar. Du ska vid behov även vara flexibel för att hoppa in med kort varsel.

Till denna tjänst söker vi dig som är student på minst 50% och vill jobba extra, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Eftersom vi ser långsiktigt på uppdraget ser vi gärna att du har minst ett år kvar av dina studier.

Detta söker vi:

Du som person är noggrann och strukturerad, och du klarar av att lägga upp dina körningar så att de faller inom utsatt tidsram. Du tar ansvar för att godset stämmer överens med följesedlarna samt att fraktdokumenten skrivs på hos våra kunder. Du förstår vikten av kundnöjdhet i alla led. Att ge kunderna förstklassig service är en självklarhet för dig. Du har tidigare erfarenhet av att köra lastbil med tungt släp och känner dig bekväm i din körning.

Krav:
  • Du som söker har ett CE-körkort samt YKB.
  • Truckkort
  • Du är flytande i Svenska och engelska, både i tal och skrift
- Du ska studera på minst 50 % eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com