Studerar du i Halmstad och vill arbeta extra i butik?

Studerar du i Halmstad och vill arbeta extra i butik?

Är du plikttrogen, serviceminded och flexibel? Vill du ha ett extrajobb vid sidan av dina studier och bygga på ditt CV ytterligare? Sök då denna tjänst redan idag!

Information om uppdraget:

Vi söker för vår kunds räkning en ny butiksmedarbetare. Vår kund är ett ledande företag inom sitt område i handelsbranchen och behöver nu förstärkning till sin butik i Halmstad. Butiken ligger bara ett stenkast bort från Halmstadhögskola. Vilket gör det till ett perfekt extra arbete för dig som studerar där.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kassaarbete, kundservice och varuplock. Arbetstiderna är förlagda dagtid och du förväntas kunna arbeta vid behov men i snitt 1-2 gånger i veckan. Du ska därför vara tillgänglig att jobba två vardagar i veckan. Arbetstiderna är måndag-fredag, 7-16. Arbete i Ängelholm samt Falkenberg kan förekomma i enstaka fall, så det är meriterande om du även har möjligheten att göra det. Då tjänsten är en timanställning behöver du som söker studera på minst 50% på universitet, högskola, komvux eller liknande alternativ ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Då vi ser långsiktigt på våra uppdrag ser vi att du är i början av din utbildning alternativt har minst 1 år kvar på dina studier.

Du kommer att vara anställd som konsult av oss på StudentConsulting och vara uthyrd till kunden. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag och uppdraget förväntas pågå löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är flexibel, har en pigg och alert personlighet samt har ett serviceinriktat fokus i allt du gör. Har du kassavana så ser vi det som meriterande, men det är inget krav. Du har även god datavana och sätter dig snabbt in i nya datasystem samt arbetssätt. Självklart uppskattar du kundkontakter och sätter alltid ett glatt bemötande som högsta prioritet!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se