Studerande truckförare sökes för nattpass i Halmstad!

Studerande truckförare sökes för nattpass i Halmstad!

Har du truckkort och skulle vilja arbeta på välkänd terminal vid sidan av dina studier? Då har vi extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort och välkänt företag inom speditionsbranschen, som hela tiden växer och expanderar. För denna välkända kunder söker vi därför dig som är flexibel nog att arbeta som truckförare vid sidan av studierna.

Arbetsuppgifterna innebär följande:
  • Lasta/lossa
  • Sortering av paket
  • Mottagning av gods
  • Truckkörning
Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd medarbetare till vår kund.

Detta söker vi:

Du behärskar truckkörning väl och ser stor vikt i att hålla fokus och tillsammans med dina kollegor utföra bästa möjliga arbete. Som person är du optimistisk och flexibel - du skulle beskriva dig själv som anpassningsbar och tar gärna veckan som den kommer. Samtidigt förstår du vikten av att planera och strukturera din vardag för att behärska att kombinera arbete och studier. Du har inga problem att hugga i där det behövs och trivs med fysiskt arbete. Det är ett arbete med högt tempo vilket gör att du behöver vara effektiv samtidigt som kvalitén är av stor vikt, paketen ska sorteras både snabbt och korrekt. Du är självgående, initiativtagande och trivs med att ta eget ansvar. Samtidigt som du har förmågan att samarbeta med andra och arbeta effektiv i ett team för att nå bästa möjliga resultat.

Krav för tjänsten:
  • Truckkort
  • Student på minst 50% i minst 1 år framöver
  • Tillgänglig för arbete minst 2 vardagar i veckan (nattpass, däremot uppskattar vi en flexibilitet)
  • Flytande svenska i tal och skrift
Är du personen vi söker? Ansök redan idag!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com