Studerande terminalarbetare sökes för eftermiddags/kvällspass i Halmstad!

Studerande terminalarbetare sökes för eftermiddags/kvällspass i Halmstad!

Har du en annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta deltid på eftermiddagar/kvällar på en välkänd terminal? Då har vi tjänsten i höst för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort och välkänt företag inom speditionsbranschen, som hela tiden växer och expanderar. För denna välkända kunder söker vi därför dig som är flexibel nog att arbeta som truckförare vid sidan av studierna.

Arbetsuppgifterna innebär följande:
  • Sortering av paket
  • Mottagning av gods
  • Lasta/lossa
  • Truckkörning
  • Upprätthålla ordning på arbetsplatsen
Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd medarbetare till vår kund.

Detta söker vi:

Som person är du optimistisk och flexibel - du skulle beskriva dig själv som anpassningsbar och tar gärna veckan som den kommer. Samtidigt förstår du vikten av att planera och strukturera din vardag för att behärska att kombinera arbete och studier.

Du har inga problem att hugga i där det behövs och trivs med fysiskt arbete. Det är ett arbete med högt tempo vilket gör att du behöver vara effektiv samtidigt som kvalitén är av stor vikt, paketen ska sorteras både snabbt och korrekt. Du är självgående, initiativtagande och trivs med att ta eget ansvar. Samtidigt som du har förmågan att samarbeta med andra och arbeta effektiv i ett team för att nå bästa möjliga resultat.

Krav för tjänsten:
  • Truckkort (det är främst anka och motvikt på arbetsplatsen)
  • Student på minst 50% i minst 1 år framöver eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 80%
  • Tillgänglig för arbete minst 2 vardagar i veckan (eftermiddagspass 15.00-19.00, däremot uppskattar vi viss flexibilitet och möjligheten att hoppa in med kort varsel)
  • Flytande svenska i tal och skrift
Vidare tar vi utdrag ur ditt belastningsregister och du bör därför vara anmärkningsfri. Utöver detta tar vi alltid 2 referenser, det är därför viktigt att du kan erbjuda det längre fram i processen.

Är du personen vi söker? Ansök redan idag!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com