StudentConsulting söker studerande ekonomiassistenter till Helsingborg!

StudentConsulting söker studerande ekonomiassistenter till Helsingborg!

Studerar du just nu ett eftergymnasialt program inom ekonomi? Söker du ett extrajobb där du kan utveckla dina kunskaper från dina studier? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi ser att du för närvarande studerar på ett eftergymnasialt program inom ekonomi och därigenom har goda grundkunskaper i liknande arbetsuppgifter. I denna tjänst kommer du att arbeta med enklare ekonomiuppgifter såsom:
  • Matchning mellan leverantörsfakturor och inköp
  • Sammanställning av månatlig intrastatrapportering
  • Enklare bokföringsuppgifter
Tjänsten kan komma att omfatta minst 2 dagar i veckan och mer under sommaren vilket innebär att ett relativt flexibelt och öppet schema är ett krav för att vara en lämplig kandidat. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Som person är du självgående, initiativtagande och mycket öppen för utveckling. Du arbetar på ett strukturerat och noggrant sätt för att uppnå högsta möjliga kvalitet. Tidigare arbetslivserfarenhet av ovannämnda arbetsuppgifter är mycket meriterande men inte ett krav. Vi ser i övrigt att du är en lättlärd person som trivs med att arbeta med siffror. Du har både fallenhet och ett intresse för ekonomi och vill komplettera din utbildning med relevant arbetslivserfarenhet.

Krav:
  • Studerar på minst 50% i minst 1 år framöver
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Kunden arbetar i ett engelskt system vilket ställer krav på god kunskap i tal och skrift på engelska
Är du personen vi söker? Ansök då redan idag då vi kommer tillsätta så fort vi hittat rätt kandidat!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com