StudentConsulting söker ekonomiassist för kommande möjligheter i Halmstad!

StudentConsulting söker ekonomiassist för kommande möjligheter i Halmstad!

Är du lösningsorienterad, driven och har tidigare erfarenhet inom ekonomiadministration? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Som ekonomiassistent är du företagets administratör mot externt bolag som hanterar löner. Du bidrar med noggrannhet, utveckling och samarbetsförmåga. Tjänsten kräver en mycket god kompetens i Officepaketet (främst Excel) och det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av att arbeta i SAP.

Arbetsuppgifter:
  • Administrera löner mot externt bolag
  • Hantera leverantörsfakturor samt betalningar
  • Hantera priskontroll mot både kund och leverantör
  • Stötta vid kundinbetalningar
  • Löpande administration och rapportering
StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställd som konsult via oss. Vid god prestation finns det goda chanser för framtida övertag.

Detta söker vi:

Rollen kräver att du är noggrann och har en mycket god social kompetens. Vi ser gärna att du som person är lösningsorienterad, driven och resultatinriktad. Du är en lagspelare och vill tillsammans med dina kollegor nå gemensamt uppsatta mål. Du eftersträvar god kontakt med dina medmänniskor och har inga problem med att samarbeta med olika typer av människor.
Som person är du kommunikativ och gillar att tänka utanför boxen, du har inga problem med att komma med nya idéer och vara innovativ genom att använda din fantasi.

Krav:
  • God kompetens i Officepaketet (Excel krav)
  • Erfarenhet av likvärdig befattning
  • Resultatinriktad och lösningsfokuserad
  • Gymnasieutbildning
Vi kommer löpande ha intervjuer och urval. Vi ser gärna att du kan börja omgående/har en kortare uppsägningstid - vi kommer tillsätta så fort vi finner rätt kandidat.

Ansök därmed redan idag!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com