StudentConsulting söker biluthyrare på deltid till Hertz i Halmstad!

StudentConsulting söker biluthyrare på deltid till Hertz i Halmstad!

Söker du ett jobb med mycket kundkontakt? Är du lösningsorienterad och har en naturlig fallenhet för service? Då har vi extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

Hertz är Sveriges största hyrbilsföretag med 220 kontor på 125 orter. Som kund har man möjlighet att hyra personbilar, skåpbilar samt minibussar och därmed har företaget ett fokus på just bilar. Däremot är det människorna bakom som skapar framgång och därför lägger dem stor vikt vid personlig lämplighet.
För Hertz räkning söker vi nu timpersonal som vill arbeta som biluthyrare till vårt uthyrningskontor på Halmstad Flygplats.

Du kommer arbeta nära tillsammans med teamet på plats men även ha individuella arbetsuppgifter som bland annat:
  • Besvara bokföringsförfrågningar från kunder via telefon, mejl och fysiska besök
  • Daglig planering och koordinering av tillgängliga bilar
  • Mottagande av bilar och nycklar när de återlämnas
  • Skadebesiktning av deras bilar
  • Rengöra bilar efter inkommande från kund
  • Uthyrning och leverans av bilar till kunder och partners
  • Allmän kundservice
Teamets generella fokus är värna om och förstå vikten av en god kundupplevelse, lönsamhet och bibehålla en hög servicenivå. Ni kommunicerar och samarbetar för att lösa de utmaningar som dyker upp och har alltid kundens bästa i fokus.

Detta söker vi:

Du har ett positivt förhållningssätt och tror på att med rätt inställning och attityd kommer man långt. Du ser vikten av att alltid erbjuda god service och jobba i team, du tar laget före jaget.
Det är meriterande om du har erfarenhet av serviceyrke och/eller försäljning. Utöver service är det fördelaktigt om du har erfarenhet av transport- och eller resebranschen.

Arbetet är på deltid och vi ser att du är tillgänglig för arbete minst 2 dagar i veckan, inledningsvis är behovet måndagar och fredagar 07.00-16.00. Vi ser därför att du är student på minst 50% i minst 1 år framöver alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 80%.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

För medarbetarna på Hertz finns det goda möjligheter till karriärutveckling och du erbjuds en gedigen introduktion.

Låter det som en spännande tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com