Restaurangchef sökes till snabbt växande restaurang i Halmstad!

Restaurangchef sökes till snabbt växande restaurang i Halmstad!

Till en av Halmstads största restauranger letar vi nu efter en erfaren restaurangchef som vill vara med i en expansiv resa! Stämmer det här in på dig? Ansök då redan idag!

Information om uppdraget:

Kunden är en stor restaurang med 600 platser. Som restaurangchef hos vår kund kommer du vara ytterst delaktig i deras expansiva resa framöver. Du kommer att driva personalen på golvet samt ansvara för ekonomin. I rollen kommer du även ansvara för budgetering och inköp och kommer därav att föra en tät dialog med ledningsgruppen.

För att prestera i rollen som restaurangchef tror vi att du är en person som verkligen brinner för service och att leda din personal mot framgång. Du är driven och väldigt kunnig inom såväl mat- som dryckesvärlden. Du är inte rädd för att arbeta "hands on" och visar med glädje vägen för dina medarbetare.

Detta söker vi:

Du har minst 2 års erfarenhet av att driva stora restauranger med många gäster. Som person är du detaljorienterad och tänker strategiskt, du är inte rädd för att tala fritt och komma med input, samtidigt som du hela tiden tänker på ditt team. Vidare är du driven, orädd och van vid att skapa relationer.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com