Produktionsmedarbetare sökes till heltidstjänster i Halmstad!

Produktionsmedarbetare sökes till heltidstjänster i Halmstad!

Har du erfarenhet av produktion? Är du en person som hugger i där det behöv och sätter laget före jaget? Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget:

För kunders räkning söker vi nu händiga och engagerade produktionsmedarbetare till hösten.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att hantera blandningsmaskiner för t.ex. såser, städa undan kartonger och dylikt för att hålla lokalen ren samt plocka och lasta produkter.

Arbetstider kan komma att variera och vi kommer i första hand prioritera de kandidater som är flexibla vad gäller arbetstider - både dag, natt och skiftarbete.

Detta söker vi:

Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande och praktiskt lagd. Arbetet som produktionsmedarbetare inom ställer ibland krav på krav på att du kan hantera många saker samtidigt samt att du är kvalitets- och hygienmedveten. Vidare är du en positiv och glad person som kommer bidra till ett gott samarbete i teamet.

Arbetet i produktionen är ibland tungt och mycket "handarbete" förekommer, därför ser vi gärna att du är fysiskt aktiv. Temperaturen på arbetsplatsen kan variera vilket innebär att arbetet kan komma att utföras i en kall arbetsmiljö, exempelvis kylrum.

Krav:
  • Körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • 2 referenser
  • Anmärkningsfritt register
Meriterande:
  • Truckkort
  • Erfarenhet av produktion
Vi kommer löpande ha intervjuer och urval. Ansök därmed redan idag!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com