Orderadministratör/Innesäljare sökes till uppdrag i Halmstad!

Orderadministratör/Innesäljare sökes till uppdrag i Halmstad!

Söker du ett arbete med varierande arbetsuppgifter? Vi söker nu en strukturerad och ambitiös orderadministratör/innesäljare med erfarenhet av försäljning och administration.

Information om uppdraget:

Rollen som orderadministratör/innesäljare innefattar arbetsuppgifter som bland annat orderhantering, orderregistrering och försäljning, samt inköp av olika produkter. Rollen kräver ett självständigt och strukturerat arbete med insyn i hela försäljningsprocessen, från dialog till order. Du har ett nära samarbete med våra säljare och stöttar dem i kommunikation och administration kring kunderna.

Följaktligen kräver rollen erfarenhet inom följande områden:
  • Ordermottagning, orderhantering och inköp
  • Leverantörskommunikation
  • Innesälj
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten ska tillsättas omgående så vi ber dig att ansöka till tjänsten med CV och personligt brev snarast möjligt där du beskriver varför just du passar för tjänsten.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tekniskt intresse och har utbildning på minst gymnasienivå. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning /administrativt arbete mot slutkunder inom industri eller liknande. Du är en duktig kommunikatör och du behärskar engelska väl i tal och skrift. Du har mycket god datorvana.

Vi tror att du är en driven person med ett sinne för både siffror och affärer. Du kan arbeta både självständigt och i team. Du är van att arbeta i ett högt tempo med varierande uppgifter och du är samtidigt oerhört strukturerad och ordningsam.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 juni 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com