Kökschef sökes till roligt uppdrag!

Kökschef sökes till roligt uppdrag!

Har du erfarenhet av ledarskap inom kök och restaurang? Är du social, strukturerad och lugn? Har du arbetat som kökschef? Sök då denna tjänst redan idag!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi just nu en erfaren kökschef för ett heltidsuppdrag. Kunden i fråga är belägen strax utanför Halmstad på en lekfull, rolig och spännande arbetsplats. Det är ett företag som är i en expansiv fas så det är viktigt att du drivs samt trivs i en föränderlig och spännande miljö.

Du är en person som verkligen brinner för service och att leda din personal mot framgång, du är driven och väldigt kunnig inom såväl mat- som dryckesvärlden. Du ska vara van vid att ansvara över flera delar samtidigt såsom bland annat kökshantering, ekonomi och inköp. Ledarskapserfarenhet är mycket meriterande.

Tillsättning kommer att ske så snart rätt kandidat är funnen. Arbetstider är varierande enligt överenskommelse. Anställningen är en provanställning med chans till förlängning efter sex månader.

Detta söker vi:

Du har erfarenhet av att driva stora restauranger och kök med många gäster. Som person är du detaljorienterad och tänker strategiskt, du är inte rädd för att tala fritt och komma med input, samtidigt som du hela tiden tänker på ditt team du arbetar tätt med. Vidare är du driven, orädd och van vid att skapa goda och framgångsrika relationer.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se