Junior systemutvecklare/programmerare sökes!

Junior systemutvecklare/programmerare sökes!

I rollen som systemutvecklare passar du som brinner för att förstå hur system, människor och mjukvara samverkar. Vill du arbeta i teknologins framkant och säkra både din och kundens utveckling? Är du kundens nya systemutvecklare?

Information om uppdraget:

Du kommer att få jobba med flera olika utvecklingsspråk men med tyngdpunkt i C och C++. Du kommer att jobba med att utveckla programvara i både nya och gamla system. Andra exempel på arbetsuppgifter är; utveckling av testprocesser, testplanering, rapportering av teststatus inom utvecklingsprojekt.

Vi söker dig som arbetat med:
Programmering i språken: C#, JavaScript samt SQL.
Systemutveckling i webbmiljö
Dokumentation av lösning, lösningsförslag och kravspecifikationer
2nd/3rd linesupport, felsökning och rättning i systemet

Detta söker vi:

Din kompetens:
Högskoleexamen inom datateknik, systemutveckling eller motsvarande kompetens
Kunskap om testmetoder
Erfarenhet av webbapplikationer
Flytande svenska i tal och skrift

Har ett stort intresse för teknik och programmering. Som person är du nyfiken, ansvarstagande och analytisk. Vi ser att du har utbildat dig till högskole- eller civilingenjör inom ett relevant tekniskt område. Under studietiden har du läst kurser inom olika programmeringsspråk och du ser nu fram emot att få börja använda dem i praktiken.
Erfarenhetsmässigt så välkomnar vi både dig som står i startgroparna på karriären på jakt efter första jobbet likväl dig som jobbat ett par år och vill ta nästa kliv i arbetslivet.

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: programmerare, systemutvecklare

Sökord: programmerare, systemutvecklare
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com