Elektriker inom automationsindustri sökes!

Elektriker inom automationsindustri sökes!

Har du god studie- alternativt yrkesmässig erfarenhet av industri? Är du effektiv och alltid arbetar produktivt? Vill du ta del av spännande framtid inom automation på en stor industri? Sök då denna tjänst redan idag!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi just nu en kandidat som önskar arbeta heltid inom industriautomation med inriktning mot elektricitet. Vår kund är en stor samt välkänd aktör inom livsmedel och är belägen i Ättekulla strax utanför Helsingborg.

Eftersom du kommer att arbeta i skift är det viktigt du både är van samt trivs med det. Anställningen är en 6 månaders provanställning med start omgående. Vår kund ser långsiktigt på samarbetet så målsättningen är att anställningen kommer övergå till en permanent anställning hos vår kund. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Kravet är att du ska ha god vana av industri, antingen via utbildning och/eller yrkesmässig erfarenhet. Du bör ha arbetat med PLC-programmering samt automation som tekniker. Du ska ha en stark ambition och envishet att vilja lära och utvecklas.

Som person är du ambitiös, arbetsvillig och målinriktad. Du har ett stort intresse för branschen och en stark önskan att förbättra samt utveckla de uppgifter du tar dig an.

Välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se