Ekonomiansvarig sökes till nationellt företag!

Ekonomiansvarig sökes till nationellt företag!

Är du snabbtänkt, analytisk och duktig på siffror? Vill du ta nästa steg i karriären?Vill du vara med och växa med en av Sveriges största nöjesanläggningar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en ekonomichef till Sveriges största nöjesanläggningar, kontoret är belagt i Halmstad . Som ekonomichef kommer du att leda, planera och fördela arbetet inom företaget och arbeta med hela processen.

I rollen som ekonomichef kommer dina arbetsuppgifter bland annat att innebära: Upprättande av månadsbokslut och årsbokslut , Controlling, analys, rapportering och deklaration, Löpande räkna på kostnader i helhet, Deklarera, moms och kontakt med skatteverket, Inkassofrågor och kreditbeslut samt Personalekonomi. Tjänstens omfattning är på heltid under kontorstider och startar så snart vi har hittat rätt person.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet i rollen som ekonomichef och är intresserad av nya utmaningar. Du har som lägst gymnasiekompetens och det är meriterande om du har en ekonomiutbildning från universitet eller högskola. Vidare har du tidigare erfarenhet från arbeten som ekonomiassistent och redovisningsekonom gärna inom ett mellanstort bolag. Det är av vikt att du har kunskap och förståelse för hela kedjan exempelvis vad som ingår i månadsbokslut och vad som brukar slå fel. Som person är du öppen, driven och positiv. Du har skinn på näsan och kan ifrågasätta samt komma med nya tankar och idéer. Vidare är du kommunikativ och en problemlösare.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com