C-Chaufför sökes till välkänt företag i Halmstad!

C-Chaufför sökes till välkänt företag i Halmstad!

Brinner du för att köra lastbil? Är du ambitiös och självständig? Bor du i eller omkring Halmstad? Då är detta jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting har lång erfarenhet av transportbranschen vilket gör att vi har ett stort nätverk av kunder. Vi erbjuder spännande uppdrag och utvecklingsmöjligheter hos våra välkända kundföretag. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på yrkesstolthet är viktigt.

StudentConsulting söker nu C-Chaufförer till Halmstad som vill köra distribution. Känner du att det är dags att prova något nytt, byta miljö, få nya trevliga kollegor och spännande arbetsuppgifter? Ta då chansen och vänd dig till StudentConsulting. Hos oss kommer du till en arbetsplats med ett välkänt varumärke och till många duktiga samt kompetenta chefer och kollegor.

Vi söker primärt konsulter för dagskörning men det kan också bli aktuellt med körningar på natten. Arbetstiderna på dagen kan variera från 05.00-21.00. Vi söker dig som vill arbeta heltid.

För rätt person finns goda chanser till övertag efter 6 månader eller tidigare om kunden önskar det.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du minst C-körkort, ADR och digitalt färdskrivarkort. Krav för tjänsten är även YKB. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från logistikbranschen.

Du som söker skall vara ansvarstagande som person och tycka om att arbeta självständigt. Du kan anpassa dig till olika situationer och människor. Du är noggrann men samtidigt effektiv. Vidare brinner du för att ge god service, du är social och flexibel. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Har du god lokalkännedom är det till fördel.

Vår kunds behov är nu så vi kommer att påbörja intervjuer omgående. Därav är det viktigt att du passar på att söka tjänsten direkt. Vi kommer att stänga processen så snart vi hittat rätt kandidater. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju!

Stort lycka till önskar vi på StudentConsulting!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com