Administratör inom finansbranschen sökes till Wictor Family Office!

Administratör inom finansbranschen sökes till Wictor Family Office!

Är du intresserad av och har erfarenhet av bank eller finans? Har du tidigare arbetat som administratör och vill fortsätta utvecklas i branschen? Då har vi en spännande möjlighet för dig hos vår kund i Halmstad som ständigt utvecklas och expanderar!

Information om uppdraget:

Wictor Family Office grundades av tre entreprenörsfamiljer i syfte att tillhandahålla fristående lösningar på komplexa finansiella, juridiska och i övrigt familjerelevanta frågeställningar. De erbjuder förmögenhetsförvaltning, bokföring, skatterådgivning, fastighetsköp eller det praktiska vid utlandsflytt mm. Målsättningen är att underlätta och skräddarsy lösningar efter kunders behov.

Arbetsuppgifterna är av varierande karaktär men kommer delvis vara:
  • Administrativt arbete avseende kund och kundrelationer.
  • Presentationer, sammanställningar och förberedelser inför kundmöten.
  • Administrera kontoöppningar och avtal mot kund.
  • Ta fram inbjudningar, hjälpa till vid event och övrig kommunikation mot kund.
  • Ansvar för telefonväxel och infomejl.
StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer direktrekryteras av kund.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen som administratör är det väsentligt att du är en strukturerad person som klarar av att ha många bollar i luften. Du är även lättlärd och har god datorvana samt har enkelt för att lära dig nya system eller program. Du skulle beskriva dig själv som en driven lagspelare - du ser vikten av att prestera individuellt för att nå teamets gemensamma mål.

I ditt arbete ser vi att du är självgående och ansvarstagande och ser till att ha en god överblick över vad som behöver göras. Du anser dig vara anpassningsbar och ha en god social förmåga. Service är av högsta vikt och du ser alltid kundens behov först.

Krav på tidigare erfarenhet av administration och gärna en viss erfarenhet av bank och finans.
Eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi/finans, är ett krav för tjänsten då kunden tror på långsiktighet och att framtida kollegor skall ha möjligheten att utvecklas inom företaget.

Flytande tal och skrift i både svenska och engelska är ett krav.

Låter det som en spännande möjlighet för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande och vi kommer tillsätta när vi funnit rätt kandidat.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com