Teknikingenjör inom produktionsteknik till Stena Recycling AB, Halmstad

Teknikingenjör inom produktionsteknik till Stena Recycling AB, Halmstad

Ingenjör inom produktionsteknik

Halmstad

Trivs du i en atmosfär där det är högt i tak och där du faktiskt kan påverka? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker nu en driven teknikintresserad ingenjör som vill ha en ansvarstagande roll i Sveriges ledande återvinningsföretag.

Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, entreprenörskap och nyfikenhet är ledord. På Stena Recycling ger vi uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning igen. Där andra ser avfall, ser vi möjligheter.

Vi är stolta över vår anläggning som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad den är idag. Säkerhet och en god arbetsmiljö kommer alltid i första rummet. Varmt välkommen till en trygg arbetsplats med ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med dina kollegor driva teknikutvecklingen för att säkerställa att anläggningen når produktionstekniska och finansiella mål, med huvudsakliga arbetsuppgifter som t.ex:
  • Genomföra förstudier och designa tekniska lösningar
  • Identifiera teknisk förbättringspotential i anläggningen
  • Driva tekniska modifieringar samt agera teknisk support och specialist i större investeringsprojekt och förbättringsprogram
  • Arbeta tillsammans med R&D och andra avdelningar
Din profil

Du är en analytisk, kommunikativ, kreativ och noggrann person som värdesätter kvalitet i ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga och gillar att se praktiska lösningar på olika problem. Du har intresse för hållbar återvinning och arbetets karaktär förutsätter att du som person är strukturerad och drivs av förbättringsarbete.
  • Minst fem års erfarenhet som ingenjör inom produktions- eller processindustrin
  • Ingenjörsexamen med inriktning maskinteknik, produktionsteknik eller annan relevant utbildning
  • Erfarenhet av tidigare arbete med förbättringsprocesser inom industri
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Du trivs i en miljö där du förväntas ta eget ansvar. Vi sätter stort värde på din förmåga att samarbeta då vi är övertygade om att vår framgång bygger på förmågan att dra nytta av vår samlade erfarenhet och kompetens.

Vi erbjuder

Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas inom områden som intresserar dig. Du får kontinuerlig intern utbildning i flera steg.

Exempel på medarbetare som gjort spännande resor inom bolaget är många - Läs mer på stenarecycling.se/karriarportal eller instagram.com/lifeatstenarecycling

Kontakt och ansökan

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Mattias Lyckberg på 0733-336080 eller Josefine Petersson 0702-501429. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 8 apr 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Stena Recycling börjar det med dig Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med ca 1600 engagerade medarbetare. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig.

Läs mer om oss på: www.stenarecycling.se/karriarportal och följ oss gärna på Instagram @lifeatstenarecycling.

Funkar inte länken? www.instagram.com/lifeatstenarecycling/

Sökord: produktion, processflöde, processutveckling, lean, six sigma, production planner, administration, produktionsteknik, maskinteknik, förbättringsprocesser inom industri