Skiftledare - Halmstad

Skiftledare - Halmstad

Trivs du med att leda personal och vill samtidigt vara med och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som skiftledare till NF Sensor på Stena Recycling vara något för dig. Just nu söker vi en noggrann och självgående person som vill bli vår nya kollega!

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Din medarbetarresa börjar med en gedigen introduktionsutbildning, eftersom vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll. Vi satsar också mycket på kompetensutveckling inom exempelvis materialkunskap, ledarskap, digitala verktyg och annat av intresse. Eftersom vi är måna om dig, erbjuds du trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, m.m.

Din roll hos oss
I rollen som skiftledare på vår anläggning NF Sensor kommer du att ha det primära ansvaret över arbetet inom det skift du arbetar. Tjänsten innebär att bidra till att produktionens olika delar fungerar optimalt. Du kommer att arbeta nära produktionsledaren med att driva och utveckla ditt ansvarsområde. I övrigt kommer du också att delta till stor del själv i produktionen där arbetet handlar om att handsortera metaller samt framföra hjullastare och truck. Teamet på NF Sensor består av produktionsledare, skiftledare, underhållsansvarig och cirka 25 produktionsarbetare fördelade på 3 ständiga skift.

Denna tjänst är belagt på ett ständigt nattskift och teamet som du kommer ingå i är ett självständigt team som har roligt tillsammans. Du kommer att vara en viktig nyckelperson fö just detta team.

Vad bidrar du med?
För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Du behöver uppfylla följande kriterier för att lyckas i rollen:
  • B-körkort
  • Hjullastar- och truckkort
  • Erfarenhet av att arbeta med Office-paketet, främst Excel
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Ledarskapserfarenhet (meriterande)
  • Engelska i tal och skrift (meriterande)
  • Skyddssele (meriterande)
  • Elsäkerhet (meriterande)
Vi ser fram emot din ansökan!
Urval sker löpande så ansök därför gärna med ditt CV redan idag eller senast 2022-08-22. Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Om du går vidare kommer du därefter att få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Michael Henriksson på tfn 010-445 7456.

Varmt välkommen till en framtidsbransch – det börjar med dig!
Mer info
Telefon 010-445 7456
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se/
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med 1750 engagerade medarbetare på 90 orter runt om i landet vill vi ständigt tänja på gränserna för vad som är möjligt inom återvinning, hållbarhet och cirkulär ekonomi. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir viktigare varje dag och där säkerheten alltid sätts först. Hos oss kan du utvecklas i många riktningar - när våra medarbetare växer, växer vi som företag. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig.