Lernia söker processoperatörer till Stena Recycling

Lernia söker processoperatörer till Stena Recycling

Arbetsuppgifter

Som processoperatör är Du en del av den dagliga driften och övervakar maskiner och gör planerade insatser. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att bestå av hantering och underhåll av maskinerna, samt att säkerställa att produkterna håller rätt kvalitet. Då den mesta av kommunikationen sker vi headset är det viktigt att man behärskar det svenska språket väl.

Formell kompetens

B-körkort.
Goda kunskaper i svenska.
Truckkort och hjullastarkort är meriterande.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du som söker har en industriteknisk utbildning alternativt arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Du bör vara tekniskt lagd och det är en fördel om du har arbetat med maskiner tidigare och då gärna som operatör inom processindustrin.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är en energisk och engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt och du skall kunna arbeta båda självständigt och i grupp. Vi söker dig med tekniskt intresse. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral. Du har ett öga för detaljer, är lösningsfokuserad och har en positiv attityd.

Anställningsform/omfattning/ort

Visstid/Heltid/Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare/konsultchef Jonas Nielsen på 0722-547369 eller jonas.nielsen@lernia.se

Varmt välkommen med Din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu hjälper vi Stena Recycling att hitta nya processoperatörer. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men arbeta som konsult hos Stena Recycling.

Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med 1500 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen.