Biträdande Skiftledare NF Sensor - Halmstad

Biträdande Skiftledare NF Sensor - Halmstad

Är du en person som trivs i en ledarroll, tar ansvar och har lätt för att samarbeta med kollegor? Har du ett intresse för det tekniska och gillar att arbeta metodiskt? Vill du bidra till en bättre morgondag och utvecklas tillsammans med oss?Då kan tjänsten som biträdande skiftledare på Stena Recycling vara något för dig.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Din medarbetarresa börjar med en gedigen introduktionsutbildning, eftersom vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll. Vi satsar också mycket på kompetensutveckling inom exempelvis materialkunskap, ledarskap, digitala verktyg och annat av intresse. Eftersom vi är måna om dig, erbjuds du trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, m.m.

Din roll hos oss
I rollen som biträdande skiftledare på vår anläggning NF Sensor kommer du att ha det sekundära ansvaret över arbetet inom det skift du arbetar. Tjänsten innebär att bidra till att produktionens olika delar fungerar optimalt. Du kommer att arbeta nära produktionsledaren/skiftledaren med att driva och utveckla ditt ansvarsområde. Vid frånvaro av primära skiftledaren har du det arbetsledande ansvaret för en grupp medarbetare och deltar aktivt i den dagliga driften. I övrigt kommer du att handsortera metaller samt framföra hjullastare och truck.

Teamet på NF Sensor består av produktionsledare, skiftledare, underhållsansvarig och ca 25 produktionsarbetare fördelade på 3 ständiga skift + ett kommande helgskift. Du kommer att arbeta i ett team där vi respekterar varandra och skapar en trivsam miljö för varandra. Arbetstiderna för tjänsten är dagtid 06-14.30 mån-fre.

Vad bidrar du med?
För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Du behöver ha B-körkort, truck- och hjullastarkort samt god svenska i tal och skrift. Vidare är det meriterande om du har:
  • Erfarenhet av arbete i processindustrin
  • God engelska i tal och skrift
  • Har du erfarenhet av att arbeta med Excel?
  • Säkerhetssele
  • Elsäkerhet
Vi ser fram emot din ansökan!
Urval sker löpande så ansök därför gärna med ditt CV redan idag eller senast 2022-05-23.Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Om du går vidare kommer du därefter att få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Michael Henriksson på tfn 010-445 7456.

Om Stena Recycling
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1750 engagerade medarbetare på 90 orter runtom i landet, erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder, som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet, omtanke och ambition att i nära samarbete med våra partners driva utvecklingen i branschen.

Varmt välkommen till en framtidsbransch – det börjar med dig!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med 1750 engagerade medarbetare på 90 orter runt om i landet vill vi ständigt tänja på gränserna för vad som är möjligt inom återvinning, hållbarhet och cirkulär ekonomi. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir viktigare varje dag och där säkerheten alltid sätts först. Hos oss kan du utvecklas i många riktningar - när våra medarbetare växer, växer vi som företag. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig.