Servicetekniker

Servicetekniker

Är du erfaren inom underhåll av PLC-styrd produktionsutrustning samt har ett genuint intresse för lösning av mekaniska problem av olika slag? Är du dessutom en problemlösare som tycker om ordning och reda kan du vara vår nya servicetekniker till Solars centrallager i Halmstad.

Vi söker nu ytterligare en driven medarbetare som ska ha den viktiga rollen att säkerställa underhåll av produktionsutrustning/maskiner vid Solarkoncernens mest moderna lager.

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utmanande arbete i en spännande bransch hos en av Europas ledande Sourcing & Services bolag inom El och VVS. Det ges goda möjligheter till personlig utveckling inom företaget. Vår organisation lever efter mottot "stronger together" och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Dina huvudarbetsuppgifter och ansvarsområden
  • Aktivt arbeta med analys och driftsäkring av centrallagret och dess produktionsprocesser, samt kostnadsoptimering av den dagliga driften
  • Säkerställa att fastigheten, inventarier och truckar underhålls och är besiktigade enligt gällande lagar och förordningar
  • Förebyggande underhåll gällande fastighet, inventarier och truckar
  • Projektledning för driftsoptimering- och utvecklingsprojekt
  • Kvällstjänstgöring ingår varannan vecka
Kvalifikationer
  • Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Goda kunskaper inom mekanik, felsök och underhåll, samt El-teknik där PLC kunskaper är meriterande
  • Goda kunskper inom Microsoft Office
  • Goda kunskaper inom svenska och engelska. Meriterande med förståelse för danska då viss kommunikation förekommer
  • Meriterande är även truckkort, liftkort och certifikat i heta arbeten
Vem är du?

Du bör ha ett genuint intresse för yrkesområdet och ett gott praktisk handlag då arbetet ställer krav på teknisk skicklighet och förståelse. Det är viktigt att du ser möjligheter istället för problem, är serviceinriktad och att du trivs i samarbete med andra. Vidare förutsätter vi att du gillar att lösa tekniska problem där du får utlopp för din kreativitet och samtidigt får använda din tekniska kompetens. Att du har en kostnadsmedvetenhet och långsiktighet i de arbeten du utför ser vi som en självklarhet. Andra viktiga egenskaper vi värdesätter är ett självständigt arbetssätt med driv, uthållighet och ett stort ansvarstagande.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna vår Platschef Charlotta Canbro på tfn. 070-092 94 00 alt. vår Servicetekniker Daniel Rosendahl på tfn. 070-188 02 09 för lite mer information om denna spännande och utvecklande tjänst.

Ansökan gör du så snart som möjligt men senast den 28 februari.

Låter detta som du?

Välkommen med din ansökan via nedan länk!

Urvalet kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer om oss på Solar!

Besök oss gärna på www.solar.se
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Solar Sverige AB
Hemsida http://www.solar.eu
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)