Administratör Asfalt - Halland

Om jobbet

Skanska Asfalt och Betong är ett av Sveriges ledande företag inom asfalt, betong, bergmaterial, drift och underhåll av vägar samt maskinuthyrning. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom asfalt tillverkar asfalt och utför beläggningsentreprenader i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi en ledande aktör med 31 asfaltverk, mer än 100 läggarlag och ca 800 anställda.

Till Asfalt Entreprenad i Halland söker vi nu en administratör/ekonomiassistent som ska bidra till vår fortsatta framgång.

Vi söker en social stjärna som håller samman helheten

Som administratör/ekonomiassistent hos oss får du ett brett och varierande arbete. Ditt ansvarsområde sträcker sig alltifrån att hantera olika kund- och leverantörsfakturor samt rapportsammanställningar till att boka events för personal och kunder.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
 • Löneskrivningar
 • Diverse personaladministration
 • Att hantera kontorsinköp genom IBX
 • Lokal ekonomihantering
 • Utfördelning av lön- och maskinkostnader
 • Ansvara för olika kallelser, t ex hälsoundersökningar
 • Dokumentera projekt/arbetsplatsanmälningar
 • Diverse administration och kontorsgöromål
Du kommer att sitta tillsammans med vårt team i Halland samt ha täta kontakter med medarbetare ute i produktion, både i Göteborg och Halland. Du kommer även att ha mycket kontakt med andra medarbetare inom ekonomi, HR och administration.
En trygg lagspelare med öga för siffror

För att lyckas och trivas hos oss är det viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och har lätt för att arbeta i en föränderlig miljö. Du har även mycket god förmåga att bidra till ett framgångsrikt samarbete, har ett smittande engagemang och glimten i ögat.

Du har också:
 • Gymnasieutbildning inom ekonomi eller likvärdig inriktning
 • Fem års erfarenhet av arbetsuppgifter inom aktuellt område
 • Mycket goda IT-kunskaper samt erfarenhet av att hantera Office-programmen.
Erfarenhet av Oracle är meriterande.

Du är en förebild för oss både internt som externt och det är viktigt att du delar Skanskas värderingar. http://www.skanska.se/sv/Om-Skanska/Vara-varderingar/

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök senast den 11 augusti! Eller varför inte redan i dag?

Du söker genom att registrera ditt CV och personliga brev via länken nedan.Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Magnus Ohlsson på 010-449 30 80.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 aug

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.