Driven företagssäljare Halland

Driven företagssäljare Halland

Säljare Securitas Direct Sverige AB Koncernen Securitas Direct Group är en ledande leverantör av trygghet och säkerhet och är med sina 1,8 miljoner kunder i 14 länder nummer ett i Europa. I Sverige har Securitas Direct erbjudit smarta kameralösningar och trygghetstjänster till företag i över 25 år. Idag är vi marknadsledande med ca 77000 företagskunder fördelade över hela Sverige och vi ökar med drygt 40 nya kunder varje dag. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet!

Letar du efter ditt första jobb inom försäljning eller är du en erfaren säljare som söker nya utmaningar? Kanske är du den vi söker!

Securitas Direct söker dig som vill hjälpa oss att växa ytterligare och erbjuder utbildning samt spännande tävlingar och utmaningar.

Om tjänsten

Protectum Sverige AB, som är partner till Securitas Direct i Halland, söker säljare som kommer arbeta med att sälja larm och kameralösningar till företagskunder. Har du siktet inställt på en karriär inom försäljning är detta det perfekta jobbet!

Dessutom kommer du till ett bolag där vänskap och teamkänsla är framträdande och viktiga inslag i Protectums verksamhet,

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du att arbeta med att etablera kontakt med nya företagskunder och sälja Securitas Direct företagslösningar. Arbetet är självständigt där du på egen hand kommer att planera dina säljrundor vilket gör att du har stort inflytande på din egen arbetssituation. Du kommer att ingå i ett team med en stark säljkultur som har nära till skratt och trivs med varandra. Du kommer att ha eget resultatansvar med ansvar för kundaktiviteter och uppföljningar, men du kommer att få stöttning av Rikard Holmén, befintlig säljare och delägare i Protectum Sverige AB, som närmast ansvarig.

Du kommer att ansvara för affärsrelationer med såväl blivande som befintliga kunder och arbeta med Securitas Directs produktportfölj. Tillsammans med kund göra analyser på vad kunden behöver för larmlösning till sitt företag för att sedan agera på bästa sätt för att möta detta behov.

Företaget är ledande inom sin bransch och står för hög kvalité och har ett starkt varumärke på marknaden.

Du kan läsa mer om vårt erbjudande till företagare på: www.securitasdirect.se

Vi söker

Dig som har ett stort driv, har B-körkort samt behärskar svenska i tal och skrift. Arbetsområde kommer att vara Halland, så bostadsort inom regionen är önskvärt. Vi erbjuder en bra grundlön kombinerat med en rörlig del.

Det är meriterande om du har dokumenterad säljerfarenhet samt om du har erfarenhet av praktiskt arbete sedan tidigare. Vi lägger mycket vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du självgående och flexibel och trivs att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö där du ser möjligheter istället för problem. Du är relationsskapande och har lätt för att både knyta kontakter men också utveckla relationen. För att uppnå god kvalitet i det du tar dig an är det viktigt att du är noggrann i ditt arbete och inte lämnar något till slumpen. Således är du dessutom ihärdig och ger inte upp i första taget utan fokuserar på att uppnå goda resultat. Då Securitas Direct är ett säkerhetsbolag är det viktigt att du är ostraffad.

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast 7 dec 2018. Urval och intervjuer kommer att ske löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sisat ansökningsdag.

Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Rikard Holmén (befintlig säljare och ägare av Protectum Sverige AB ) på 0707 158603 eller Stefan Johansson (Säljchef Securitas Direct) på 0705 600719.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 dec (18 dagar kvar)
Visa var