Säljande Säkerhetskonsult/Larminstallatör - Halmstad/Falkenberg

Säljande Säkerhetskonsult/Larminstallatör - Halmstad/Falkenberg

Drivs du av att leverera det perfekta kundmötet? Skulle du dessutom beskriva dig själv som en händig säljare som gillar att tävla? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Säkerhetskonsult hos oss. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team!

Vad gör egentligen en Säkerhetskonsult?

Hos oss kallas våra installatörer för Säkerhetskonsulter - just för att de gör så mycket mer än att bara installera! I rollen som säkerhetskonsult påbörjar du din arbetsdag från ditt hem. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till inbokade jobb hos kunder inom ditt arbetsområde och:
  • Erbjuder våra kunder en skräddarsydd larmlösning utefter deras behov
  • Gör kundanalyser, arbetar med merförsäljning och rådgivning
  • Installerar och programmerar larmen efter kontraktsskrivning med kunden
  • Service och uppdateringar av befintliga larm
När vi frågar våra Säkerhetskonsulter vad de tycker är roligast med jobbet brukar de säga att det är friheten i jobbet och alla fantastiska kundmöten.

Vem är du?

Du är en kundfokuserad person som gillar merförsäljning och att tävla!

Det är viktigt att du trivs i en miljö där du aktivt arbetar med merförsäljning och mot uppsatta mål. Du drivs av att utmana dig själv och du är förbättringsvillig. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med försäljning och motiveras av att träffa kunder och leverera bästa möjliga kundservice utefter kundernas behov. Som person har du ett flexibelt förhållningssätt och en förmåga att hantera förändrade förutsättningar.

För rollen som installatör behöver du även ha en fallenhet för det praktiska och tekniska. Du har inte tummen mitt i hand, utan är mer åt det händiga hållet. Kanske har du arbetat med ett renoveringsprojekt hemma? Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik, men i samband med att vi arbetar med svagström behöver du inte vara behörig elektriker för att söka tjänsten.

Vi söker dig som bor i området Halmstad/Falkenberg.

Du behöver även uppfylla dessa grundkrav:
  • Inneha B-körkort (manuell växellåda)
  • Vara prickfri i belastningsregistret hos polisen
  • Kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift
  • Det är ett krav för tjänsten att du har möjlighet att åka på tjänsteresor
Vad kan vi erbjuda?

Du erbjuds en introduktion och utbildning (via Sector Way Academy) för att du ska känna dig väl förberedd inför kommande arbetsuppgifter. Utbildningen sträcker sig över tid men de första 3 veckorna får du både teoretisk utbildning samt medåkning med en av våra bästa driftspecialister.

Våra värderingar - Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela verksamheten från ledning till enskild medarbetare. Vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi firar gärna våra framgångar och hittar på roliga personalaktiviteter där du får möjligheten att träffa alla dina kollegor.

Ansökan

Sista ansökningsdatum är den 7 mars, men vänta inte med att söka då vi kommer att kontakta kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteraren Hanna Jenrberg på hanna.jernberg@sectoralarm.se. I din ansökan vill vi att du har med CV och personligt brev och glöm inte berätta för oss varför du söker just denna tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.