Serviceingenjör

Serviceingenjör

Serviceingenjör till Schneider Electric i Halmstad
Brinner du för att ha tillgång till den senaste tekniken och produkterna på marknaden inom fastighetsautomation och arbeta med de duktigaste kollegorna i branschen? Vill du ha en stimulerande och självständig roll i ett professionellt företag med bra utvecklingsmöjligheter? Då har Schneider Electric i Halmstad en intressant tjänst till dig.

Arbetsuppgifter

I rollen som serviceingenjör kommer du att tillhöra ett mindre team och arbeta brett, främst med serviceuppdrag men även med mindre projekt. Arbetet är mobilt och varvas med besök hos kunder och ditt kontor. Geografiskt finns kunderna i Halmstad med omnejd.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat;
  • Felsökning och service av HVAC-system
  • Programmering och driftsättning av Schneider Electrics produkter inom fastighetsautomation
  • Systemintegration mellan olika protokoll och IT-relaterade uppgifter
Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som antingen har en teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå med inriktning mot automation, el eller liknande, eller så arbetar du idag inom el, ventilation, VVS, automation eller fastighetsteknik i någon form. Vi ser gärna att du har bred teknisk förståelse och gärna erfarenhet av eller ett intresse för KNX-system, programmering/IT och nätverksteknik. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta i en serviceorganisation och är van vid att möta kunder och ge service. Du uttrycker dig obehindrat i svenska och har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du driven, engagerad och nyfiken och motiveras av problemlösning och av att utvecklas i det du gör. Du strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen till kunden och samarbetar gärna med andra. Då du arbetar mycket under eget ansvar är det viktigt att du är bekväm med att fatta egna beslut och att du kan driva dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt. Du är social och har ett tillmötesgående sätt som gör att du har lätt för att skapa relationer och samarbeten med både kunder och kollegor. Du är mån om att leverera en hög service till dina kunder och lägger därför stor vikt vid kvalitet i ditt arbete.

Schneider Electric erbjuder dig

På Schneider Electric får du genom tydliga karriärvägar en unik möjlighet att utvecklas och växa både i din profession och som människa. Genom Schneider Electrics fadderprogram får du stort stöd av erfarna kollegor. Som anställd kommer du att få ta del av Schneider Electrics förmåner som till exempel interna utbildningar, bonus, utökad föräldralön, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Du kommer att få en gedigen introduktion och ingå i ett onboardingprogram i samarbete med JKS för att säkerställa att du får en bra start i ditt nya jobb.

Ansök

I den här rekryteringen har Schneider Electric valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg, på telefonnummer 0709-68 30 19, vid frågor om tjänsten.

Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer de att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Borg
Telefon 040101219
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric leder den digitala omvandlingen av energihantering och automation inom bostäder, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.
Schneider Electric är ett dynamiskt, globalt och ansvarstagande företag som letar efter engagerade och innovativa medarbetare som precis som dem, anser att säker, tillförlitlig, effektiv, hållbar och uppkopplad energi är till för alla.