Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare

Trivs du i en föränderlig miljö där du får agera problemlösare? Vill du alltid leverera det där lilla extra och har ett stort kundfokus, vare sig det handlar om en intern eller extern kund? Om du brinner för kundservice och vill vara med oss på vår resa att ständigt förbättra och utveckla Solar tillsammans med våra kunder, kan du vara vår nästa klart-jag-kan-medarbetare till vårt Customer Service Center i Halmstad!

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Personlig utveckling värderar vi högt. Vi är övertygade om att vi är Stronger Together genom att tillsammans skapa en dynamisk miljö och kontinuerligt arbeta för att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter.

Fokusområden
  • Agera Solars röst hos våra kunder och ha daglig och direkt kundkontakt via telefon, mail, chat etc för att hjälpa kunderna att lösa reklamations- och returärenden
  • Rapportera och följa upp avvikelser i vår kundhantering
  • Hantera ordermottagning över telefon och boka transporter
  • Fakturafrågor
Kvalifikationer
  • Minst Gymnasieutbildning, gärna någon form av påbyggnadsutbildning inom ekonomi, service, försäljing
  • Mycket god datorvana
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • God vana av IT systemstöd
  • Gärna erfarenhet från tidigare administrationsverksamhet , service eller sälj
  • Erfarenhet från produkter inom El eller VS branschen är meriterande
Profil

För att lyckas i denna roll ser vi att du är positiv, nyfiken och självgående med en lösningsorienterad attityd. Att vilja ge förstaklassig service är en självklarhet liksom att vara lyhörd och alltid sätta kunden i fokus. Du är van vid att hantera mycket information och är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Vi ser att du har förståelse för organisationens övergripande flöden och processer kopplat till din roll som kundservicemedarbetare. Utifrån detta agerar du professionellt i varje unik situation och möte med kund. Du har en vilja att hela tiden utvecklas i dina kundrelationer och du brinner för kundvård som leder till nöjda och positiva kunder. Du behöver också vara en god lagspelare då ett tätt samarbete med kollegorna är en förutsättning för att vi som grupp ska växa tillsammans och därigenom leverera resultat med hög kvalitet.

Kontakt och Ansökan

Låter detta som du? Välkommen med din ansökan via nedan länk.

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast.

Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Åkesson Rönnkvist, Head of Customer Service, cecilia.akesson@solar.se, mobil: 0793-499700.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Solar Sverige AB
Hemsida http://www.solar.eu
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (2 dagar kvar)