Ekonom till Arise

Ekonom till Arise

Arise är ett av Sveriges ledande företag inom vindkraft med affärsidé att utveckla, bygga och förvalta landbaserad vindkraft i egen regi och för andra. Bolaget är noterat på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information se vår hemsida www.arise.se

Vill du arbeta i en internationell miljö med många externa såväl som interna kontakter? Vi erbjuder dig en roll att växa i, på ett företag med tillväxt på agendan. Placeringsort är Halmstad.

Dina arbetsuppgifter
I denna tjänst förväntas du arbeta kundorienterat och rådgivande. Arise förvaltar bolag varav merparten ägs av utländska fonder. Du kommer att fungera som ekonomichef för ca 5 av dessa bolag och rapportera direkt till ägarna.

I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Månads- och årsbokslut
  • Moms och skatter
  • Bolagsformalia
  • Forecast, rapportering och rådgivning till respektive bolags ägare/styrelse
Lämplig bakgrund
Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt ca 3 års relevant arbetslivserfarenhet, gärna från revisionsbyrå. Din IT-kunskap är välutvecklad och du har goda kunskaper i Excel. Då du arbetar mot internationella kunder är det av största vikt att du känner dig trygg i din engelska.

Personlighet
För att lyckas i tjänsten bör du vara kommunikativ, engagerad och självgående och med en positiv inställning. Din analytiska förmåga är utmärkande och du har god förmåga att bedöma rimligheten i de specifika posterna i bokföringen samt i resultat och balansräkning. Vidare är du en flexibel och verksamhetsorienterad person som hanterar och motiveras av förändringar i en dynamisk verksamhet.

Ansökan
I denna rekrytering har Arise valt att samarbeta med SJR. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast, ansök via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrica Thysell på 0766-47 16 78. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet

Titel: Ekonom
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juni 2019 (40 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.