Företagsrådgivare till SEB - Halmstad/Halland

Företagsrådgivare till SEB - Halmstad/Halland

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationellt perspektiv. Vi tillhandahåller finansiella tjänster för företag, institutioner och privatkunder. Vi vill bidra till hållbar tillväxt och göra skillnad för våra kunder, aktieägare, medarbetare och samhället i stort. Vår bank grundades 1856 av en entreprenör och vi brinner för att hjälpa entreprenörer att lyckas och följa alla våra kunder genom hela livsresan.Genom vår expertis och höga servicenivå skapar vi möjligheter för våra kunder att fatta välgrundade beslut så att de kan förverkliga sina affärsambitioner och mål. Nu och för framtiden. Vill du vara en del av SEB?
SEB blev årets bank 2021, och nu söker vi en erfaren Företagsrådgivare som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa av SEB:s kontor i södra och mellersta Halland. Du kommer att arbeta med Halmstads, men även Falkenbergs och Varbergs, kunder. Vi söker dig som tillsammans med ett starkt företagsgäng vill fortsätta att utveckla och bearbeta företagsmarknaden i södra och mellersta Halland. Brinner du för kund och affär? Vill du fortsätta att utvecklas i företagsaffären? Då kan du vara vår nästa kollega och vi välkomnar din ansökan.
Jag heter Ola Wiberg och är Kontorschef på SEB i Halmstad. Nu har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika kontor. Här arbetar ca 22 personer inklusive Pension & Försäkring och Private Banking, där företagsgruppen består av 8 medarbetare. Lägger vi till våra kollegor i Varberg och Falkenberg som du kommer att jobba tight tillsammans med är vi ca 35 personer totalt varav ca 15 st på företagsmarknaden.

Vad du kommer att göraSom Företagsrådgivare arbetar du med att utveckla och förädla befintliga kundrelationer i egen kundstock. Du tar ansvar för relation, lönsamhet och risk i din kundstock samtidigt som du också arbetar aktivt med prospektering för att växa din affär. Tillsammans med bankens specialister ser du till att dina kunder får bästa möjliga erbjudande och skapar därigenom varaktiga, hållbara kundrelationer.
Vi vill erbjuda en flexibel arbetsplats vilket betyder att du kommer att ha din bas och hemvist i Halmstad, men vi ser gärna att du sitter på både kontoret i Falkenberg och Varberg. Du kommer att ha ansvar för att ta in nya kunder och förädla befintliga i hela affärsområdet.
Vem vi letar efterVi söker dig med dokumenterat god erfarenhet från företagsaffären i bank. Du har en god analytisk förmåga med erfarenhet från kreditgivning, ser möjligheter istället för hinder och besitter ett stort mått av affärsmannaskap. Du vågar agera rådgivare snarare än handläggare och du förstår skillnaden.
Eftersom rollen innebär många sociala kontakter är det självklart att du älskar att träffa människor, kan kommunicera väl i både tal och skrift samt är nyfiken till din natur. Du är duktig på att samarbeta, lyssna in och vara generös mot dina kollegor. Helt enkelt vara en god lagspelare där laget går före jaget.
Rollen kräver en SwedSec-licens (inkl. certifiering försäkringsförmedling) samt bolånelicens och det är meriterande om du redan har dessa.
Vad vi erbjuder Det finns hundratals olika karriärvägar på SEB, det betyder att en karriär hos oss verkligen är vad du gör den till. Att arbeta inom SEB ger dig även tillgång till en mängd olika fördelar och förmåner, allt från hälsa till en bra balans mellan jobb och fritid samt hållbarhet Vi erbjuder en rolig, omväxlande och utvecklande roll i en miljö som präglas av mycket energi och glädje. Då vi tillsammans med Falkenberg och Varberg är kontor som besitter mycket djup kompetens inom alla områden får du möjligheter att växa som rådgivare med fantastiska kollegor som stöd. Du kommer att arbeta i en grupp som håller ett högt tempo, drivs av allas framgång och som verkligen tar hand om varandra. Om du vill ha roligt på jobbet, arbeta med kompetenta kollegor och drivs av att göra affärer så tveka inte att söka!
Välkommen med din ansökan!Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med i den här rollen. Vi kommer löpande att välja ut kandidater, dock med ett visst uppehåll under semestertider. Eftersom vi arbetar med ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt men senast den 31 augusti 2022

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta någon av oss kontorschefer: Ola Wiberg på mail ola.wiberg@seb.se eller Hans Nilsson hans.nilsson@seb.se

SEB Sverige har en omplaceringsskyldighet, varför denna tjänst kan komma att tillsätts genom omplacering.

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (28 dagar kvar)