Erfaren paketbilschaufför sökes

Erfaren paketbilschaufför sökes

Rossing Åkeri och Logistik AB söker nu en erfaren paketbilschaufför med B-körkort. Du bör ha minst 2 års dokumenterad erfarenhet av paketbilskörning. Vidare ser vi också att du är noggrann, har hög arbetsmoral samt datorvana, ser det som självklart att ta hand om ditt fordon och vara ett föredömme i trafiken.
Anställningen är på behovsbasis där arbetstiderna varierar från arbetsdag till arbetsdag.
Anställningsvillkor är enligt Transportavtalet.
Utgångspunkt för tjänsten är Halmstad med omgående start.
Ansökan görs via mail till: christoffer.saffour@LTresurs.se
Märk din ansökan: B191018HSTD
Vi undanber oss kontakt från rekryterings-, bemanningsföretag.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rossing gruppen är en koncern som innefattar flera aktiebolag som alla drivs med en gemensam administrativ bas i Halmstad. Rossinggruppen har samarbete med ett stort antal åkerier i hela Sverige och därmed ett stort ömsesidigt utbyte av tjänster och transporter. Alla bolag i koncernen arbetar med en gemensam affärsfilosofi där kunden står i absolut centrum, vi sätter lösningen i första rummet och arbetar ständigt med att hålla högsta möjliga kvalitet.

Rossing Åkeri & Logistik AB startade upp sin verksamhet 2007 i Halmstad och har idag verksamhet på flera orter i södra Sverige. Företaget är ungt, expansivt och har höga ambitioner med stora framtidsvisioner. Rossing Åkeri erbjuder ett brett utbud av transport och logistiklösningar med bl.a. långsiktiga distributionslösningar, fjärrlinjer, tredjepartslogistik samt bil- och lastbilsuthyrning.