Butiks säljare / Budbilsförare till AD Bildelar I Halmstad (Sommaranställning)

Butiks säljare / Budbilsförare till AD Bildelar I Halmstad (Sommaranställning)

Har du en passion för försäljning, bilar samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Då är det dig vi söker som butikssäljare/budbilsförare till AD
Bildelar I Halmstad.

Arbetsbeskrivning

I rollen som butikssäljare/Budbilsförare är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får rätt produkter. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta med att leverera reservdelar mm till våra företagskunder. Men vid behov ser du det som en självklarhet att vara behjälplig i butiken. Tjänsten är en
Sommaranställning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vem är du?

För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja/leverera och du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik. Har du utbildning med inriktning mot Handel är detta meriterande. Självklart har du minst B körkort.

Vad kan AD Bildelar erbjuda dig?

Som Butikssäljare/budbilsförare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom bilreservdelsbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.

Vi som arbetar på AD Bildelar värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?

Kontakta Ralf Lindestam på ralf.lindestam@adbildelar.se

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2020-04-30. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.adbildelar.se
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (4 dagar kvar)