Systemförvaltare

Systemförvaltare

Har du ett intresse för systemutveckling och programmering? Brinner du för att jobba med utveckling, effektivisering och har ett generellt intresse för IT? Då har vi rätta uppdraget för dig!

Om tjänsten
Randstad söker nu för kunds räkning en System Manager för uppdrag i Varberg. Du kommer att ingå i en sammansvetsad arbetsgrupp med två erfarna utvecklare där du kommer att ha ansvaret för förvaltning och monitorering av det interna produktionssystemet. I tjänsten ingår även att vid behov agera support gentemot de personer som dagligen använder systemet.

Systemutvecklingen och förvaltningen sker främst i programmet SQL.

Introduktionen och upplärningen kommer att ske i Varberg då de seniora resurserna finns där. Därefter finns det möjlighet att jobba antingen i Varberg eller Göteborg.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en examen från universitet eller högskola med en inriktning mot systemvetenskap, affärssystem, programmering eller liknande. Alternativt har du en yrkesutbildning med relevant IT inriktning och/eller erfarenhet från arbetslivet.

För att passa i rollen som systemutvecklare tror vi att du:
  • har erfarenhet av programmet SQL
  • har erfarenhet av programmet VB
  • har erfarenhet av programmet Python
Som sökande är det ett plus om du:
  • har erfarenhet av Microsoft SQL Server
  • har erfarenhet av databaser och specifikt relationsdatabaser
  • har erfarenhet av systemutveckling
  • innehar körkort
Vem är du?
För att passa i rollen är du en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare som vill arbeta med människor, teknik och verksamheter. Du är även nyfiken och har en drivkraft att jobba mot utveckling, du är skicklig på att både se helheter och förstå sammanhang.

Som person tror vi att du är prestigelös, lyhörd och att du gillar att samarbete. Du trivs med att jobba i grupp mot gemensamma mål samtidigt som du är självgående och initiativtagande där du har förmågan att fatta egna beslut och driva ditt arbete framåt.

Ort: Varberg/Göteborg
Omfattning: Heltid, start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande så sök tjänsten redan idag, dock senast 2018-09-30
För information: martin.menninge@randstad.se
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.