SAP-administratör

SAP-administratör

Just nu söker vi en duktig administratör/orderhanterare med erfarenhet av SAP, till en av våra kunder som är ett större internationellt företag i södra halland.

Du kommer i denna roll jobba med administration, hantera ordrar i SAP samt ha både kund- och levernatörskontakt, på både på svenska och engelska. Vår kund har ett omgående behov av denna resurs och uppdraget kommer inledningsvis pågå tills årsskiftet 2018-2019 med eventuellt möjlighet till förlängning därefter.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Halmstad

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-11-25 sök omgående då tjänsten kommer tillsättas så snart som möjligt!.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad


Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

För information: Robin Redlund - robin.redlund@randstad.se
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 25 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.