Randstad söker en IT-ingenjör till Getinge Sterilization

Randstad söker en IT-ingenjör till Getinge Sterilization

Randstad söker just nu en stycken industriell IT ingenjör för löpnade uppdrag till välkänd kund i Getinge, strax norr om Halmstad. Har du en teknisk utbildning inom industriell IT? Har du erfarenhet av olika nätverk, databaser och programmering? Då kan du vara rätt person för uppdraget. Vår kund är en verksam leverantör inom life science industrin.

Ort: Getinge

Omfattning

Heltid tillsvidareuppdrag med start enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Arbetsuppgifter
  • Systemutveckling och systemarkitektur för integration av PLC styrd utrustning mot överliggande system (SCADA, Historian) i nätverk.
  • Teknisk support inom projektledning, teknik, inköp, produktion och marknad, samt systerföretag, externa kunder och leverantörer.
  • Underhåll och vidareutveckling för teknikavdelningens lokala IT-system.
Utöver ovanstående kommer du att ansvara för att systemlösningar och mjukvaran till varje enskild order är fackmässigt utförd och följer gällande krav och normer samt fungerar enligt specifikation. Du kommer även att ansvara för att arkivering och hantering av teknisk dokumentation sker i enlighet med fastställda rutiner och företagets QMS.

Kvalifikationskrav
  • Teknisk utbildning inom industriell IT
  • Kompetens/erfarenhet av nätverk, databaser och programmering
  • Kompetens/erfarenhet av office-verktyg
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss
Mer info
Kontaktperson Robin Redlund
Telefon 0722189744
Område Halmstad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 27 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.