Erfaren svetsare

Erfaren svetsare

Är du en erfaren svetsare och vill vidare i ett utvecklande arbete där egna initiativ uppmuntras? Då har vi jobbet för dig!

Randstad söker nu svetsare till vår kund som ska arbeta med främst TIG, MIG/MAG men även MMA-svetsning kan förekomma. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Du kommer att arbeta med industriell svetsning i främst rostfritt, vilket ställer krav på kompetens inom såväl slipning, svetsning och ritningsläsning. Vi ser gärna att du har licenser inom de olika svetsmetoderna.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Omfattning:
Heltid, dagskift. 2-skift kan bli aktuellt längre fram.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara en del av företagets svetsavdelning och få vara med och bidra i en spännande tillverkningsprocess.

Kvalifikationer

Vi söker dig som;
  • är självgående i TIG och MIG/MAG-svetsning i rostfritt.
  • Du är självständig och arbetar metodiskt med driv.
  • har erfarenhet av verkstadsarbete, eller yrkesutbildning som vi finner likvärdig
  • har kunskap i ritningsläsning
  • behärskar svenska i tal och skrift
  • har grundläggande datorkunskaper
  • traverskort är meriterande men inget krav
Som person är du strukturerad, noggrann och stresstålig. Du har ett stort engagemang och driv i ditt arbete, och tar egna initiativ för att bedriva och utveckla arbetet inom avdelningen. Du arbetar kvalitetsmedvetet i alla led och med ambition att ge företagets kunder bästa service tillsammans med dina arbetskamrater i teamet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

Kontakt:
Robin Redlund
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.