Erfaren svetsare sökes för omgående start

Erfaren svetsare sökes för omgående start

Har du erfarenhet av olika svetsmetoder och kan läsa och förstå beskrivningar för svetsning och montage? Då är detta ett jobb som du ska söka!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare:
Randstad

Ort:
Halmstad

Omfattning:
Heltid med start enligt överenskommelse

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är under dagtid måndag-fredag, men det kan bli aktuellt med 2-skift längre fram. Vår kund är ett stort globalt företag med stor utvecklingspotential.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av TIG, MIG, MAG eller MMA och har arbetat inom industri med svetsning tidigare. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift och kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-03-25. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Robin Redlund, konsultchef, robin.redlund@randstad.se
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 25 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.