Industrielektriker till Pronova, Halmstad

Industrielektriker till Pronova, Halmstad

Välkommen till Pronova i Halmstad. Produktion och maskinbygge i ett. Nu behöver vi en Industrielektriker. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där man trivs och stannar länge.
Vill du röra på dig och testa något nytt? Kika vidare i beskrivningen och tveka inte att komma in med din ansökan!

Om vår kund

Pronova AB är ett familjeägt företag som i över 45 år har tillverkat förpackningsmaskiner och påsar. I våra lokaler ryms kontor med försäljning, administration och konstruktion, en verkstad med bearbetning och montering samt en fabrik med extrudering, tryckpress och påstillverkning. Pronovas förpackningssystem säljs över hela Europa via återförsäljare och distributörer.
På Pronova har de anställda bland annat flextid samt ett lönebonussystem som är kopplat till uppfyllande av kvalitetsmål. Vi är certifierade i enlighet med "Great Place To Work" vilket är något vi är mycket stolta över då det är ett kvitto på att vi trivs bra på jobbet.

Dina arbetsuppgifter

Som Industrielektriker jobbar du brett inom företaget och får göra olika saker vilket skapar en omväxlande vardag. Du ansvarar för att våra produktionsmaskiner fungerar som de ska och får ibland genomföra arbete som har med fastigheten att göra. Du får också chansen att medverka i verkstaden där vår maskinbyggnation görs. Denna tjänst är en service- och supportfunktion internt men också externt där du utför service hos vår kund. Du omger dig av erfarna kollegor.

Din nya arbetsplats är certifierad av Great Place to Work. Det innebär att våra medarbetare i undersökningar snittat högre än index på områdena:
  • Trovärdighet
  • Respekt
  • Rättvisa
  • Stolthet
  • Kamratskap
Vi vill att du trivs hos oss och vår certifiering är ett kvitto på vårt arbete inom området. Vi tror också att det är viktigt att du tycker att ovan områden är viktiga, även för dig.

Din profil

Som person trivs du att samarbeta och ingå i ett team för att nå bästa resultat. Du har en positiv syn på livet och är framåtsträvande. Egenskaper som noggrannhet och flexibilitet underlättar för dig.

För att klara arbetet krävs att du har el-behörighet och är van vid maskinautomation. Du har nytta av din processvana och är van vid felsökning. Läsa och förstå el-ritningar/kopplingsscheman är en annan viktig del.

Erfarenhet från PLC-programmering samt kunskaper i gällande standarder och direktiv är meriterande men inget krav.

Du talar och skriver svenska obehindrat, kunskaper i engelska är meriterande. Körkort B är ett krav.

Sökord

Industrielektriker fastighetsel elkonstruktion Mitsubishi CAD E3 HMI Industriel elektriker
Mer info
Kontaktperson Anders Jansson
Telefon 07355429360
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.